Hei alle dere fine lesere!
Jeg deler jevnt og trutt kveldbilder under pleddet med en stor chaite i hånden (på Instastory). Den har blitt en høstfavoritt som har fulgt meg de siste ukene. Barna eeelsker den også, så den får de ofte til frokosten i helgene (heldige kids altså!). Mange har spurt om oppskrift, så her kommer den!Dette er en kjapp-variant med teposer, vil du legge litt ekstra flid kan du teste denne oppskriften. Denne varianten er bittelitt spicy, så dropp chilli og pepper om du ikke ønsker det.

Til en kopp trenger du:

  • 2 dl kokende vann
  • 2 poser Celestail Chai – India Spice (selges på Søstrene Grene)
  • 1 ts honning eller kokossirup
  • 1 dl havremelk eller mandelmelk
  • 1/2 ts chillipulver (kan sløyfes)
  • 1/4 ts pepper (kan sløyfes)
  • 1/2 ts kardemomme
  • 1/2 ts honning/kokossirup/steviadråper i melken

Fyll koppen med vann og te. La den trekke i 5-6 minutter. Ta ut teposene og klem ut alt væske av de. Rør inn søtning i den varme teen sammen med chilli og pepper. Steam melken enten i melkesteamer eller varm og pisk i kjele. Rør inn kardemomme OG 1/2 ts honning i den varme fluffy melken og bland så melken med teen. Smaker best under pleddet i høstmørket 🙂I kveld har jeg holdt foredrag om tarmen vår for en fin gjeng i en vegetarklubb. GØY!
God kveld til dere!