Hei fredag!
I dag har hele gjengen hos oss tatt seg fri. Vi har tatt tidlig helg for å nyte litt familietid. Vi tenker biblioteket, kakao på kafé og gamlebyen. Det blir fint! På dager som dette hører pannekakefrokost til. Dere vet vi elsker pannekaker, og stort sett har vi alltid pannekakefest de dagene vi har litt ekstra tid til frokosten.

Skal jeg gi deg et solid tips for luftige pannekaker? Pisk eggehvitten stiv for seg og vend den inn sammen med de øvrige ingrediensene. Bruk for eksempel denne oppskriften, men ta eggehvitene til side før du kjører blandingen, for så å vende de inn til slutt. Et supert tips for luftige glutenfri pannekaker!
Jeg legger en hektisk uke bak meg og er så takknemlig over alt jeg får lov til å styre med. Neste uke blir minst like hektisk med tre kurs på rappen, et aldri så lite tv-opptak og spennende kreativ jobbing. Det nærmer seg jo jul med stormskritt og jeg kan røpe at dere har noe godt i vente 😉