//reklameMine to små luringer har fått seg hver sin nye elektriske tannbørste som gjør tannpussen til en lek! Egentlig var planen at de skulle få den i julegave, men jeg klarte ikke dy meg på fredag etter begge to var flinke gutter hos tannlegen. Elektrisk tannbørste til kidsa er altså så smart! Denne fra Jack n`Jill er laget av BPA og PVC fri plast, er overraskende lett og har myk bust laget av nylon. Den har smarte funksjoner som at den slår seg av automatisk etter 2 minutter og at den har musikkfunkjon. Vi danser hver gang vi pusser tennene vi nå! “I`m your toothbrush, you are my… ta ta.” Jeg advarer at sangen setter seg på hjernen, men sett bort fra det DIGGER gutta både sangen, tannbørsten og tannpussen. Vipps var tannpussen gøy, det trodde jeg aldri skulle skje!

Det følger med kule klistremerker så de kan pynte tannbørsten sin som de vil selv. Supersøte!Tannbørstene har vi vært så heldige å få i gave fra Levlogisk. De finner du her. Prisen er slettes ikke værst heller, kanskje et gavetips til jul?

Håper dere nyter søndag og fridag!