SJOKOLADEKULER MED KAFFE

Publisert October 31, 2018 // SNOP/GODIS // 2 Kommentarer

Hei sveis på selveste Halloween!
Jeg må innrømme at jeg har særs lite forhold til denne dagen. Barna er enda så små at jeg tror hele feiringen skal gå hus forbi hos oss i år. Vi tar oss heller en tur i svømmehallen og gjør litt ekstra ut av ettermiddagen i stedet. Selvom halloweenfeiringen går hus forbi hos oss har jeg laget opp noen knakende gode sjokoladekuler vi kan mumse som dessert etter middagen i dag. Disse har jeg laget ved fler anledninger og vært litt dillet på i høst. På lik linje med det meste av snopoppskriftene her på bloggen er også denne grådig enkel og rask å lage (HER finner du alle mine snopoppskrifter samlet). Dette er fest i munn og smaker særdeles godt ved siden av en kopp kaffe!
Du trenger: 
12 ferske dadler
2,5 dl havregryn
1,5 toppet ss kakao
3-4 ss ferdig kokt espresso eller kaffe
2 ss Cocosa olje
en klype salt

Kjør til en jevn og fin masse. Rull til kuler, og rull de gjerne i kokos eller rå kakao.
Oppbevar gjerne i kjøleskapet! Ha en strålende fin onsdag, enten du skal feire Halloween eller ei!

2 kommentarer to “SJOKOLADEKULER MED KAFFE”

 1. Hei!

  Ble inspirert av disse og lagde en variant med et hint av kardemomme og lakris..så gode!

  Lagde halv porsjon av din og la til: 1ts lakrispulver, litt salt (saltlakris o lala!) og litt kardemomme samt 1 scoop hampprotein siden deigen var litt vel klissete. Rullet i råkakao, nam!!

  Takk for inspo som alltid – god søndag til deg!

  Martina
  November 4, 2018
  • Så digg! Hørtes veldig godt ut 🙂 Glad for å kunne inspirere!
   Ha en nydelig søndag <3

   Linn
   November 4, 2018

Legg igjen en kommentarTakk for at du titter innom bloggen min! Jeg heter Linn og er en sprudlende ernæringsrådgiver med bachelor i Samfunnsernæring. Jeg er eier av Sprudlende Sunn, mamma til to små luringer, og matelsker med lidenskap for naturlig og fargeglad mat! Jeg er heldig ambassadør for soma.no , naturkilden.net og familiebutikken.no. Kontakt/samarbeid: linn@sprudlendesunn.no

BLOGGARKIV