SNOPKURS OG JULEBORD

Publisert November 26, 2018 // Uncategorized // 1 Kommentar

For en fin helg dette har vært!

Randi og jeg har hatt snopkurs på BodyMindSpirit messen hele helgen. Kjempe gøy å inspirere til å velge sunnere søtt! Tusen takk til alle dere fine som var med på kurs og kom bort og pratet![reklame]
Ikke bare har vi hengt på messe i helgen, vi har også vært så heldige å få bo i en superfresh leilighet sentralt på Frogner i Oslo. Vi slo to fluer i en smekk og fikk kombinert business og pleasure. Vi har hatt en aldri så liten Julebordshelg i Sprudlende Sunn hvor vi virkelig har fått koset oss! Av Frogner House Apartments fikk vi låne en fresh leilighet med velutstyrt kjøkken (veldig viktig for oss!), fint bad og god seng. Vi har laget oss og spist deilige frokoster, og ikke minst kokkelert litt snop til helgens event. Leilighetskjøkkenet hadde alt vi trengte av redskaper osv, noe som ikke kunne passet bedre denne helgen. Flaks for oss at leiligheten vår i Colbjørnsensgate lå så sentralt med gåavstand til de beste restaurantene og de søteste butikkene. Hit skal vi definitivt tilbake. Jeg tenkte booke min lille gjeng her en helg for litt familiekos snart. Her finner du bookingsiden. I helgen har vi altså både ladet batterier OG gjort masse gøy på messe. En fin helg for minneboka!

I kveld går denne ukens første snopkurs av stabelen. 20 fine damer venter og jeg gleder meg til å inspirere!

1 kommentar to “SNOPKURS OG JULEBORD”

Legg igjen en kommentarTakk for at du titter innom bloggen min! Jeg heter Linn og er en sprudlende ernæringsrådgiver med bachelor i Samfunnsernæring. Jeg er eier av Sprudlende Sunn, mamma til to små luringer, og matelsker med lidenskap for naturlig og fargeglad mat! Jeg er heldig ambassadør for soma.no , naturkilden.net og familiebutikken.no. Kontakt/samarbeid: linn@sprudlendesunn.no

BLOGGARKIV