/Sponset produkt/

Er du på jakt etter et vidunderprodukt som stabiliserer huden din? Da har vi løsningen for deg. Både jeg og Randi er heldige ambassadører for Pure You og vil med jevne mellomrom løfte frem produkter vi liker ekstra godt. Dette innlegget er viet til et lite produkt som virkelig har overrasket oss!

Vi har begge en hud som er sensitiv for hva som påføres og hva den utsettes for. Vi har brukt naturlig og rene produkter i mange år, og merker huden har hatt stor effekt av å unngå parfyme, parabener og annet som kan irritere. På denne tiden av året er huden, spesielt i ansiktet utsatt og vi kan merke at fine linjer, tørre flekker og urenheter kommer tydeligere frem.  
Denne lille flasken er med på å stabilisere pH-verdien i huden. For visste du at feil pH-verdi kan påvirke huden i stor grad? PH-verdien ligger på cirka 5,5 – noe som er litt over på den sure siden. Men dusjing, håndvask og bruk av vaskemidler kan virkelig forstyrre pH-verdien. Da kan det ta flere timer før den beskyttende syrekappen stabiliseres. Det flytende serumet fra det magiske hudpleiemerket Karmameju er drømme produktet for deg med sårbar hud. Vi merket store forrandringer på huden etter få dager og er helt forelsket! Du påfører produktet direkte på huden etter rens og før videre pleie. Serumet balanserer umiddelbart hudens pH-verdi og optimaliserer hudens naturlige immunforsvar, som er hele grunnlaget for en sunn, frisk og vakker hud.

Flasken finnes i både liten og stor størrelse og den lille flasken er perfekt å ha med seg i vesken og på farten. Kjekk pris har den også!