Hei sveis i lørdagen!
I dag har vi hatt huset fullt av små og store for årets juleverksted. Vi har laget julegaver, julekort og masse annet fint. Så har vi drukket sprudlende sunn gløgg, spist pepperkaker og spist grøt med mandel i. Ohoi så koselig!

I dag må jeg dele en superenkel snopkuleoppskrift med dere. Disse delte vi i fjorårets julekalender, men de fortjener plass på bloggen også. Elsker snop som er laget i en fei! Snopkuler laget med kun 3 ingredienser. 4 om du vil tilsette noen dråper stevia for å få de ekstra søte! 2-3 av disse passer perfekt ved siden av en kopp kaffe eller te i hverdagen, og er selvsagt super julesnop.

Til ca 12 små kuler trenger du:
1 dl cashewnøtter
1 dl kokosmasse
3 ts honning
5 dråper stevia med vanilje

Kjør alt i stavmikseren til en jevn og fin deig. Rull små kuler og rull hver kule ytterligere i litt kokosmasse. Enklere blir det ikke!

Håper disse faller i smak og at førjulstiden nytes!