Hei dere fine!
Nytt år og et helt nytt kapittel venter. Randi og jeg skiller lag, men absolutt ikke som uvenner. Heller snarere tvert om som hjertevenner! Sprudlende Sunn har alltid vært og er “meg”, og som en ganske så selvstendig sjel er det lett å gå sin egen vei. Randi og jeg har vært et sabla bra team de siste 3 årene. Vi har utfylt hverandre godt og lært mye av hverandre. Nå byr livet på nye utfordringer for oss begge. Randi skal jobbe som frisør igjen og være med å åpne en helt ny Balanzera salong i Oslo. Stylist og frisørhjertet hennes har savnet den jobben så altfor mye, så fra 11 januar er hun back in business noen dager i uken i hovedstaden. Hun legger ikke ernæringskarrieren helt på hyllen og vil fortsatt jobbe med kostholdsrådgivning i Sarpsborg, men dog ikke lenger som en del av Sprudlende Sunn.
Jeg fortsetter som før med kostholdsrådgivning på klinikken i Fredrikstad og ikke minst på Fedonklinikken i Oslo. I tillegg elsker jeg kursene, eventene, foredragsjobbene og alt det andre spennende jeg er så heldig å få være en del av. Det er fortsatt mange løse tråder for kursplanen for første halvdel av 2019, men planen er å rocke denne våren. Jeg gleder meg!!