Hei sveis og igjen; GODT NYTTÅR!
Jeg kickstartet nyåret med koselig foredragsjobb på en barnehage i Østfold i dag. Jeg får så mye energi av å holde foredrag! Jeg elsker inspirere og spre kunnskap. Er virkelig takknemlig for å bli forespurt jobber som dette.

På årets siste dag fylte vi hjemmet vårt med fine venner små og store.
8 voksne og 8 barn var på plass for å feire nyttår sammen. Når vi får slå oss løs med menyen byr vi på en litt annerledes nyttårsmeny enn folk flest. En sprudlende sunn variant! Julen inneholder så mye tradisjonsrik mat som ofte er tung mat med sauser, poteter og alt det der. Den type mat går jeg så fort lei! Derfor klinket vi til med favorittretten på nyttårsmenyen. Nemlig, friske vårruller! Vi pimpet den litt mer eksklusiv og gjestene fikk velge mellom kylling eller scampi stekt i samme peanøttsaus-base som der vi vanligvis bruker kjøttdeig. Det var altså en supersuksess! Til forrett gikk vi for en annen favoritt vi også serverte på tapasbordet på bryllupet vårt. Sashimi! Salmalaks, mango og vårløk i en saling blanding toppet med wasabimajones og teriyakisaus. Det er altså SÅ godt! Til dessert gikk vi for pannacotta toppet med pasjonsfrukt. Superdigg, fargerikt, knasende sprøtt og lett mat på årets siste dag. Til å bli glad av!

Hva synes dere om menyen. Er dette en meny dere ville ha valgt? 🙂

Og forresten, apropos Kickstart! Fra og med NÅ kjører vi kampanje på Kickstartmenyen igjen. Det er en stor gjeng i facebookgruppen som starter opp allerede til mandag. Kanskje du vil gi kroppen en 10-dagers detox nå i januar du også? Her finner du kickstartmenyen!