Samarbeid Pureyou.no

Har du testet rosa latté før? Jeg fikk smake rosa latté første gang i London og har drømt om å lage min egen siden. Nå har jeg fått rødbetpulver i hus og jeg er herved hektet!
Pink latté har blitt en populær lattévariant, og er jo særdeles Instagramvennlig. Ta en titt på hashtaggen “pink latté” og bli inspirert! Mange lager nydelige rosa latté helt uten kaffe, med varm melk med rødbetpulver og søtning. Da blir den helt klart penest, men jeg MÅ ha kaffe i lattén min! Min variant er enkelt og greit en latté/cappuccino med rødbetpulver i den steamede havremelken.

Jeg koser meg med 1-2 kopper kaffe om dagen og nyter hver eneste lille dråpe. Det er min lille time out i hverdagen og gir meg altså SÅ mye. Jeg gleder meg til kaffe hver gang jeg står opp, og aller helst bruker jeg laaang tid på den. Faktisk dropper jeg kaffen på hektiske morninger. Skulle jeg drukket den i hu og hast hadde det ikke gitt meg noe som helst! Fler som har det slik?

Jeg får alltid så mange spørsmål om hvordan jeg laget kaffen min. Det er slettes ingen hokus pukus, siden vi har verdens fineste kaffemaskin som fikser det for meg. Den består av: 1 del sterk kaffe og 1 del steamet havremelk. Aller helst søter jeg den med en liten ts kokossukker, og nå tilsetter jeg i tillegg 1 ts rødbetpulver i melken før den steames. Rødbetpulver er naturlig søtt og kan faktisk fungere som en sødme i seg selv. Derfor kan kokossukkeret fint droppes helt her.

Om du har fulgt meg en stund vet du hvor mye jeg digger rødbet. Jeg lager både pannekaker, smoothies, juice og hummus med rødbet i. HER er tre favorittoppskrifter med rødbet. Det “pimper” måltidet til nye høyder siden rødbeten er rik på antioksidanter, samt en hel haug vitaminer og mineraler. Som Pure You skriver: Rødbetpulveret er skikkelig beauty fuel til huden vår! Pulveret inneholder ikke annet en kun tørket rødbet og er helt supert å drysse i det meste. Jeg lover mange fler oppskrifter med det vidunderlige pulveret fremover!

Pssst! Sjokoladene på bildet er også fra Pureyou og er en av mine absolutt favoritt-sjokolader. De finnes i mange ulike smaker, også er det selvsagt en bonus at de er veldig fine å se på! 😉