Hvor ble februar av? Vipps var det mars, og jeg begynner kjenne våren på kroppen. SOM jeg gleder meg til å gå i lettere klær og nyte solstrålene!

TRE FINE TING

  1. Helt i starten av februar fortalte jeg om vårens fineste helg, nemlig SPRUDLENDE YOGAWEEKEND som i år arrangerer på vakre Kjærnes Gård i Østfold. Vi hadde kun 12 plasser og de ble utsolgt på under 24 timer. Siden ventelisten ble lang åpnet vi opp for tre plasser til. Så nå fyller vi gården med flotte damer og jeg GLEDER meg til en magisk helg med matlaging, kurs og yoga!
    Fikk du ikke plass denne gang jobber vi med å få til en helg igjen i september.
  2. Jeg laget og delte MAT-PREPP! GUIDEN med dere. En gratis guide som viser alle mine preppe-favoritter, oppskrifter og to dagsmenyeksempler. Alt for å gjøre det enklere for dere å ta gode valg kroppen blir glad av! Jeg er helt overveldet og varm om hjerte over positive tilbakemeldinger!
  3. Fulle hus på Fermenteringskurs! Glad og takknemlig over at det er så mange som åpner øynene for fermentering! En nøkkel til en glad tarm og en bedre helse 🙂 Kun 1 plass igjen på kurset 17mars. Og fler kurs skal det bli!

MÅNEDENS FAVORITTOPPSKRIFT

En populær middagsoppskrift fra MAT-PREPP guiden delte jeg også her på bloggen. Det tror jeg må bli månedens favorittoppskrift! Grønnsakslasagnen vet jeg mange av dere har testet. En deilig fresh middagsrett for hele familien helt uten kjøtt, men med like mye gode proteinkilder!

TRE TING Å GLEDE SEG TIL

  1. Jeg jobber med et spennende prosjekt som gir meg gode vibber og får meg til å smile. Jeg kan ikke dele hva helt enda, så stay tuned!
  2. Yogaweekend på Hankø. Jeg er heldig som får være en del av Hankø sin årlige yogaweekend. Jeg skal holde foredrag, samt være med på treningene og måltidene fredag og lørdag. Også er det jo klart jeg gleder meg helt ENORMT til vår yogaweekend på Kjærnes gård i mai.
  3. Lysere dager! Det er vel lov å glede seg over lysere dager og lengre ettermiddager? Og ikke minst veier uten snø og is. Nå blir det mange joggeturer fremover!
SOM jeg gleder meg til frokoster som denne! Bildet er fra fjorårets yogaweekend!

Denne måneden startet jeg med faste UKESMENYER hver uke etter stor jubel fra dere. Det er ikke alle uker jeg klarer dele, men jeg skal prøve etterstrebe ukesmenyene og er glad for at dere setter pris på det 🙂

Ellers er jeg veldig glad for at dere synes dette med stoffskifte og hormonell ubalanse er like spennende som meg! Jeg delte først dette innlegget om hormonene våre, så dette innlegget med to gladhistorier. Det er dessverre ikke like enkelt å gi konkrete kostråd, siden vi er så ulike, men jeg håper innleggene var til nytte.

Jeg ønsker dere en nydelig fredag!