#Reklame

Jeg blir så glad når jeg oppdager gode produkter! Fazer YOSA er en super melkefri yoghurterstatter laget av havremelk. Fazer har hatt fokus på kvalitet og smak i utviklingen av produktet og det kan virkelig merkes. Jeg elsker når jeg kommer over gode melkefrie erstattere! Veldig mange av de jeg veileder tåler dårlig melkeprotein. Selv trives jeg med å holde inntaket av melkeprodukter på et minimum og er alltid på jakt etter GODE melkefrie varianter. Det popper stadig opp nye produkter, men de innfrir ikke alltid på smak og konsistens.

Fazer YOSA er fermentert på ekte vis med gode bakterier. Den er derfor en god kilde til probiotika som tarmen din blir glad av, i tillegg til at vi får i oss de gode egenskapene fra havren! Den finnes i ulike varianter, men jeg roper hurra for den naturelle varianten. Den er super i konsistens og smak, og passer helt ypperlig i smoothien!

Kremet smoothieskål med bringebær og Fazer YOSA

Til en stor skål trenger du:
1/3 banan
1/2 avokado
2 gode never frosne bringebær
2 dl Fazer YOSA naturell
1 ss chiafrø (valgfritt)
Mandelmelk til ønsket konsistens

Kjør alt til en fin konsistens. Jeg foretrekker den tykk så den kan spises med skje og toppes med mye godt! Her har jeg toppet med kokos, bipollen, bringebær, noen valnøtter og kakaonibs. Supergodt!

Ha en nydelig helg!!