#Reklame
God morgen!
I dag ble det en liten festmorgen hos oss med vafler til frokost! Vi laget grønne vafler til kveldsmat i går, og restene ble frokosten i dag. Stas med vafler til frokost, og ekstra stas at de er grønne!

Jeg merker våren er i annmarsj, for matrettene mine bære mye mer preg av farger enn det de har gjort på lenge. Jeg har et lite samarbeid gående med Fazer YOSA, ulike yoghurtvarianter helt uten melk kun basert på havre. Jeg skal teste de litt i ulik mat til stor glede for mange av mine melkefrie følgere. Jeg blir så glad når jeg finner gode melkefrie erstattere!

Disse vaflene er basert på denne favoritt-oppskriften.

Grønne (melkefri) vafler med Fazer YOSA

Du trenger:
3 økologiske egg
6 ss Fazer Yosa naturell
1/2 moden most banan
120g glutenfri havregryn malt til mel
4 ts kokossukker
1 ts kardemumme
1 ts bakepulver
2 ss chiafrø (kan sløyfes)
0,5 – 1 dl vann
2 store never spinatblader

Kjør alt til en jevn og fin masse i blenderen. Stek vafler og topp gjerne med litt chiasyltetøy (rørte bær + chiafrø). Nydelig til både frokost, lunsj eller kveldskos!

Ønsker dere en nydelig onsdag (lille lørdag!)!
Og du! Takk for at du titter innom bloggen og forhåpentligvis sanker litt inspirasjon 🙂