Denne uken har gitt meg så mye! Jeg har vært i spennende møter som gir rom for mye gøy som skal skje fremover. Jeg har møtt på så mange BRA folk i veiledning-sammenheng som har gitt meg utfordringer vi skal løse sammen. Jeg har fått massevis med faglig påfyll, spesielt i går hvor jeg og en kollega fra Fedonklinikken deltok på et arrangement av det medisinske fakultetet på UiO hvor vi fikk presentert den nyeste nye forskningen innen cøliaki og glutenintoleranse. Cøliaki og glutenintoleranse er noe som ligger mitt hjerte nært, og et tema som er ekstremt spennende! Vil dere jeg forteller litt her på bloggen?

I dag kjenner jeg altså på en stor takknemlighet. Jeg er så takknemlig får å møte så mange fantastiske folk som vil ha min hjelp med kostholdet. Jeg er takknemlig for å få jobbe med de aller flinkeste, jeg er takknemlig for alle mulighetene jeg får og for den fine gjengen min hjemme.

Vårvibber ute byr på vårvibber inne. Så i dag laget jeg en nydelig lunsjsalat som gjør kroppen glad. Jo mer farger maten jeg spiser inneholder, jo bredere blir smilet mitt. En kan jo ikke annet enn å bli glad av dette!

Salaten inneholder en salatmiks (bestående av grønnkål, spinat, purre og gulrotstaver), toppet med avokado, paprika, sprøstekte kikerter, granateple og litt parmesan. Det er også godt med spekeskinke til, og enten olivenolje eller en klatt tzatziki. Til uken kommer forresten oppskrift på en melkefri tzatziki som er rågod.

Ved siden av salaten laget jeg iskaffe. En klassiker som hører til på denne tiden av året. Iskaffe lages enkelt av espresso (gjerne dobbel shot om du liker den sterk), masse isbiter, 1 liten ts kokossukker eller 2-3 dråper stevia, og havremelk. Supergodt!

Siden det er fredag må jeg bare tipse om noen snopfavoritter: Snickers, lakriskuber og pistasjkuber. Alle er enkle å lage og smaker sååååå godt!

GOD HELG, a!