Hei hå!
Denne bloggposten skulle egentlig ut i går, men så tullet bloggen litt. Jeg jobber med å ikke la meg stresse når tekniske ting ikke går min vei, så jeg lukket forsiktig igjen datamaskinen og tok meg en treningsøkt. Hehe.

Håper dere er like klar for ny uke som meg? Jeg har mat-preppet både chiagrøt (helt hektet – favorittfrokost!), granola, og nøttesmør, ovnsbakt søtpotet og brokkoli til salaten, også har jeg notert meg ny ukesmeny slik at middagene skal gå som en lek nå i det fine vårværet. Har du matpreppet? Sjekk ut MAT-PREPP GUIDEN om du ikke allerede har den, da!

Her kommer ny ukesmeny!

MIDDAGSPLAN UKE 14

Mandag: Thaisuppe med kylling.
Altså, denne er så god!
Tips! Kjør alle ingrediensene bortsett fra sukkererter, minimais og kyllingen i stavmikseren. Da blir suppen fløyelsmyk i konsistensen og lettere for de små å spise. Genial måte å få inn fler fargerike grønnsaker i gapet!
Tirsdag: Ovnsbakt laks og grønnsaker, ertepasta og hjemmelaget tzatziki
Onsdag: Sprø fiskepinner med søtpotetfries, aioli og grønnsaker.
Torsdag: Grønnsakslasagne.
Det er så gøy at så mange av dere elsker denne like mye som meg!
Fredag: Friske vårruller med scampi (i stedet for kjøttdeig)

UKENS BAKST

Havrekjeks!
Nå som våren er her er vi mer ute. I går satt vi opp trampolinen og var ute fra morgen til kveld. Jeg elsker når små og store kommer på besøk, og synes det er stas å kunne tilby noe også. Da er havrekjeksene er super-favoritt!

Jeg er i påskemodus om dagen og har laget noe fint til dere. Deler veldig snart!
Ha en fin uke!