Hei sveis!
Jeg har delt squashgetti på bloggen mange ganger, og må bare dele igjen. Det er en av mine absolutte favoritter! Spesielt til lunsj. Det går kjapt, smaker digg og jeg får i meg massevis med grønne saker!

Jeg lager squashgetti med en spirulizer. En genial sak jeg faktisk bruker flittig (i motsettning til mange andre kjøkkenredskaper som bare blir stående). Mange spiser den rå, men jeg liker frese den litt i pannen sammen med litt godt krydder. Da blir den ikke like spenstig, men likevel SÅ god. Spesielt sammen med litt parmesan. Legg til litt ekstra grønne blader og du får i deg flust av bra næring kroppen blir glad av! Digger!

Et tips er å røre inn ekstra pesto, og om du vil ha mer protein kan du legge til noen kyllingbiter, fisk eller skalldyr. HER finner du oppskrift på verdens beste squashgetti carbonara.

Ha en nydelig onsdag!
Hos meg er det strålende sol og jeg kan ikke gjøre annet enn å smile!