Jeg blir glad i hjertet av å tenke tilbake på årene jeg har fartet rundt med bra råvarer, stavmiksere og holdt kurs om sunnere snop. Tenk at jeg startet med dette helt tilbake i 2012. Da hadde jeg et knøttlite lokale i en hudpleiesalong i Sarpsborg. Jeg hadde kun plass til 6 personer på kurs, hadde goodiebags til alle og vi kokkelerte syv slag sunn snop med litt for liten plass. Kurs etter kurs klarte jeg å fylle, mange kom langt fra siden de allerede hadde fulgt bloggen min en stund. Det er så stas! Etterhvert byttet jeg lokale og fikk stor boltreplass på et skikkelig industrikjøkken. Så begynte jeg å farte rundt, hjem til vennegjenger i Oslo, i Vestfold og rundt omkring i Østfold. Jeg har også dratt langt med pikkpakket mitt og tatt med meg mannen min for litt kjærestetid og kos i samme slengen. Vi har vært i både Tronheim og Ålesund, kjempe koselig! Jeg har også vært heldig å holdt kurs for mange foreninger. I går var jeg hos Bondekvinnene i Torsnes og 30 glade damer kokkelerte sprudlende sunn snop. Hvor stas er ikke det?!

Jeg er altså så glad for å kunne spre sunn snop til folket! Derfor har jeg nå laget et påskesnophefte med alle favorittoppskriftene igjennom årene jeg har holdt på. Heftet inneholder oppskrifter på både marsipan, Snickers, lakris og sjokolade. Det inneholder også noen oppskrifter som jeg tidligere har holdt tett til brystet og bare servert på kurs. Dette er altså en liten påskegave fra meg til dere. Heftet er helt GRATIS og du finner det HER.

Håper dere liker det!