Dette er tittelen på foredraget jeg skal holde over nett til torsdag kl.20:30! Jeg klinker til å holder et live foredrag helt GRATIS. Som en slags kickstart for våren. Jeg er tross alt fylt til randen av energi etter å ha ladet (nesten) hele påsken!

Foredrag over nett er både skummelt og utenfor min komfortsone. Jeg ELSKER holde foredrag ellers og gjør det med stormende jubel så fort jeg får sjansen. Det er en helt fantastisk måte å inspirere på, og jeg elsker se gløden i øynene på de jeg engasjerer. Dessuten er foredrag en så fin måte å lære på. Over nett blir alt mye skumlere siden jeg ikke ser de jeg prater til. Jeg ser kun mitt egne speilbilde og når ut til utrolig mange fler. Alle kan sitte hjemme i sin egen stue, benket i sofaen med en kopp te og se foredraget. Det er både veldig kult og litt skummelt!

Så om du skulle gjort en, to eller TRE endringer som gjør kroppen din godt, hvilke ville det vært? Jeg har veiledet på klinikk siden 2012 og har opp i gjennom sett hvilke endringer som fungerer og hvilke som ikke fungerer så bra. Jeg har sett hvilke endringer som er mest effektive og jeg har sett hvilke som er mest gjennomførbare og gir varige resultater. Vil du vite hvilke TRE endringer som gjør bra? Jeg røper også de vanligste “feilene” mange gjør i kostholdet. Feilene som kan være avgjørende for at ønskeresultatene ikke kommer. Bli med på foredrag da vel!

PÅMELDING: HER

Sees vi? 🙂