Samarbeid med PureYou.no

I går hadde jeg siste Livesending med den fine gjengen jeg har fulgt i 6 uker på “Spis deg slank og GLAD kurs”. Alltid litt vemodig, men alle har tilgang til alt materiell og facebook-gruppen videre, så da får jeg fulgt de litt der også. På livesendingen i går kom vi i prat om hvilke sjokolader jeg anbefaler og hva man skal se etter når man snur rundt å ser på ingredienslisten. Jeg synes generelt det er viktig å ha et kritisk blikk. Dere skal vite at det som anbefales på blogg og i andre sosiale kanaler er noe jeg virkelig anbefaler. Jeg får mye forespørsler og takker MYE nei til ulike samarbeid. For meg er det viktig at det som anbefales på bloggen er ekte.

Når det gjelder sjokolade er det fler ting dere kan se etter på ingredienslisten. Jeg er nok over snittet kritisk, mest fordi jeg vil utnytte kakaoens vidunderlige næringsinnhold. Jeg velger derfor økologisk, og aller helst ser jeg etter om sjokoladene inneholder rå kakao. Jeg liker korte ingredienslister og ser alltid etter hva slags søtning som er benyttet. Favorittsøtningen er helt klart kokossukker eller kokosnektar. Jo høyere kakaoprosenten er, jo mindre plass er det til sukkeret. Et annet tips er lecithin. Dette er en emulgator som binder fett og vann sammen. Sjokolade som inneholder lecithin har derfor en mer kremet konsistens og smak enn de som ikke inneholder. Der er det stor forskjell skal jeg si deg!

En ny favoritt jeg har forelsket meg helt i er de nydelige sjokoladene fra Lovingearth. Har du sett så FINE? Ingen hemmelighet at jeg elsker pene emballasjer 😉 Det er selvsagt viktig at det inne i pakken også er bra, og denne leverer virkelig.

Sjokoladen kommer i ulike varianter, vi har smakt oss igjennom alle og favoritten er helt klart Creamy. Jeg elsker når kokosmelk tilsettes, sjokoladen blir så mild og god. Nesten som melkesjokolade! Mine to små luringer har en forkjærlighet for mørk sjokolade, og de elsket Dark, den har kakaoinnhold på 72%. Vi klinker til på ettermiddagene av og til med dessert etter middagen: 1-2 ruter mørk sjokolade. Skal si deg små og store koser seg!

Har du testet disse før? Om ikke må du teste! Jeg skal klikke hjem noen å ha liggende som venninnegaver også. De er jo såå fine!