#samarbeid med Fazer Yosa

Hei sveis! Endelig litt mer sommervarme ute! Jeg har pakket frem sommertøyet og har gått i sommerkjoler de siste dagene. Nå må jo sommervarmen komme for å bli! Mine to små luringer er i sommermodus de også. Så fort solen titter frem er det bar overkropp på terrassen!

For noen uker siden fikk jeg levert en fin pose med Fazer Yosa sin nye sjokoladedrikk på døren. De lanserer i disse dager en sjokoladedrikk laget på havredrikk (med høy prosentandel nordisk havre, noe som gjør den fyldig og god) og kakaopulver. INGEN sukker eller kunstig søtning! Bare den naturlig søte havredrikken og kakao. Helt etter mitt hjerte! Bravo til Fazer som lager naturlig, rene produkter uten noe ekstra av både det ene og det andre!

Sjokoladedrikk til lunsjkos på terrassen er digg! Kidsa elsker den. Dette vet jeg blir en stor favoritt i sommer! Tenk denne i kjølebagen på stranden da! Du finner Yosa sjokoladedrikk på Coop OBS og hos Kolonial.