I går var vi på besøk på Skauen Gård, en gård like ved der vi bor. De dyrker enormt mye grønnsaker og har de deiligste hageblåbærene. Vi har en liten tradisjon med selvplukk der noen ganger når grønnsakene er på sitt beste. Et høydepunkt for store og små! I går plukket vi rød og gul løk, store fine rødbeter (min favoritt), polkabeter, gulrøtter i ulike farger (barnas favoritt), økologisk squash og noen sukkererter. De har et eget stort felt med enorme hageblåbær, der gikk barna bananas! Nå er kjøleskapet fyllt med godsaker og barna har spist gulrøtter og blåbær til alle måltider siden 😉

Selvplukk er gøy! Sjekk om det finnes noen gårder i ditt nærmiljø som tilbyr det samme. Ellers anbefaler jeg å søke opp REKO-RING på facebook og finne en ring i nærheten av deg. REKO står for direkte handel rett fra bonden, der kan man virkelig kuppe mye bra!