#Reklame

Hos oss har vi åpnet et helt nytt kapittel. Vår eldste lille, store venn har blitt skolegutt! Han er klar som et egg for skolens utfordringer (tror jeg), det er nok mer uvant for mammaen 😉

Skolestart betyr matpakketid. Mange av dere er kanskje godt inne i dette gamet, men hos oss har det blitt smurt særdeles få matpakker! Både jeg og 6-åringen har klare formeninger om hva som skal oppi (heldigvis er vi enige 😉 ) og jeg er full av inspirasjon og motivasjon på den fronten! Som alt annet her i livet, gjelder det også her å være god på planlegging. Ha gode råvarer i hus og preppe klart det som preppes kan slik at matpakkelagingen tidlig på morgenen går som en lek. Last ned Mat-prepp guiden min om du ikke allerede har den. Bokhvetepannekakene i den egnes seg særdeles godt i matboksen. De kan pimpes med spinat for å få de grønne, eller rødbetepulver for å få de rosa. Helt topp med all slags pålegg! Jeg har også laget noen gode snurrer med ekstra næring som straks kommer her på bloggen.

Ellers har vi fortsatt dilla på Fazer Yosa sine havreprodukter. Yoghurtvarianten med bær og banan er passelig størrelse i matpakka og har blitt en favoritt hos begge mine to små. Den er søtet med frukt og inneholder ikke hvitt sukker. Alle Yosa produktene har høy andel av nordisk havre noe som gjør smaken ekstra unik. I yoghurtvariantene har de fermentert havren slik at den er lettfordøyelig og inneholder gode bakteriekulturer. Varianten med granola er også toppers som et kjapt måltid to-go. Digger!

Mange spør hvor produktene selges, disse får du på Meny, Spar, Bunnpris og Joker og kolonial.no 🙂
Vil dere ha mer matpakke-inspo fremover?

Psst! Matboksene er fra Levlogisk