Så var det på tide med månedsoppsummering igjen. September – du har bestått av mye sykdom, men så har du jaggu vært fin også!

TRE FINE TING

 1. Matkurs på rekke og rad
  De to første ukene lå jeg halvveis nede for telling med bihulebetennelse, ørebetennelse og halsbetennelse. Det virket som om kroppen tenkte at “gi meg alt nå, så er jeg ferdig med det for et par år”. Kanskje like greit siden kalenderen ikke var proppfull i den perioden, men noe måtte jeg krype til korset og avlyse. Alltid kjipt, men sånn må det bli når jeg jobber ene og alene, og ikke har noen back-up. Heldigvis tok måneden seg kraftig opp med tre matkurs på rappen i regi av Sarpsborg kommune.

  Jeg elsker inspirere og spre matglede, noe jeg virkelig føler jeg får gjort på matlagingskursene jeg holder. Jeg har samarbeid med kommunen ut året hvor fokuset er folkehelse, og det er såå bra!

 2. YOGAHELG på Hankø
  Jeg er heldig som får være med på arrangementer som dette. Hankø Fjordhotell arrangerte igjen yogahelg med fokus på hvile og meditasjon. Yogi Annette sto for nydelig yoga, jeg hadde foredrag. Nå er jeg skikkelig full-ladet etter helgen og gleder meg desto mer til vår yogaweekend 18-20 oktober.
  Jeg skulle så gjerne hatt fine bilder og vist frem, men saken er den at telefonen stort sett var på flymodus hele helgen. Det kaller jeg yoga-retreat altså!
 3. Møte med en god venninne
  Jeg og en veldig god venninne treffes jevnlig for å coache hverandre. Vi er begge gründere og trenger av og til drahjelp fra hverandre. Hun er et “rivjern” og en inspirasjon, og nå har hun utfordret meg til å hoppe på hennes nydelige hverdagsrutine: STÅ OPP KL.05 hver dag, trene yoga, også jobbe litt før resten av huset våkner til liv. Etter yogahelgen på Hankø har jeg blitt enda mer inspirert og er SÅ klar! Dagen i dag startet 05, jeg rullet ut matta, trente yoga i 20-25minutter og drakk deilig te helt for meg selv. Magisk! Denne morgenrutinen skal jeg holde på i hele oktober!!

  Og en siste FIN ting! Vi fikk med oss to gårdsbesøk til før de fleste av grønnsakene var på hell. Gresskar, mais og masse annet digg ble med hjem. Det er stas å plukke grønnsakene sine selv, altså!

MÅNEDENS FAVORITTOPPSKRIFT

Det må bli oppskriften som ble servert dere på tampen av måneden. Disse energibarene er magisk gode! Jeg holder en knapp på at de vil bli en favoritt hos deg også. Jeg har i alle fall en haug på lur som vi skal ha med på kjøretur til København denne uken!

TRE TING Å GLEDE SEG TIL

 1. KØBENHAVNHELG
  Jeg gleder meg helt kriminelt mye til å treffe hjertevenner igjen og gå gatelangs i verdens fineste København. Det er en stund siden vi har vært der nå, så det gledes langt inn i hjertet. Nå er gutta litt større også, det byr på mer muligheter. Det blir helt herlig!
 2. SPRUDLENDE SUNN YOGAWEEKEND
  Nå er det faktisk bare 2 og en halv uke til vår YOGAWEEKEND på vakre Kjærnes Gård. Helgen er egentlig fullbooket, men så har vi klinket til å åpnet opp for to plasser til. Hurra!
 3. HØST OG HYTTETUR
  Jeg og gutta skal på hyttetur og nyte skarp høstluft og gåturer mens papsen er på guttetur. Det gledes!

MÅL FOR OKTOBER

 1. Stå opp kl.05:15 hver morgen i ukedagene. Mer effektivitet og egentid it is!
 2. Gluten og melkefri diett. Jeg spiser tilnærmet glutenfritt, men elsker ost. Nå skal jeg spise helt melkefri en periode på grunn av huden min som akutt har fått et hormonelt utbrudd. Jeg har vært heldig med en fin hud og har alltid vært nøye med rens og pleie. Så trolig kommer dette fra tarmen!
 3. Gjøre siste innspurt på superspennende prosjekt!