Hei fininger og riktig god mandag!

Livet er hektisk og veldig-veldig gøyalt om dagen. Innholdsrikt og fint. Jeg gleder meg til å fortelle om alle prosjektene etterhvert som ting er klart! I helgen har jeg vært alene hjemme med gutta. All fokus har ligget på dem om dagen, og på kveldene har jeg prøvd være effektiv. I går var vi på en nydelig høsttur. Vi hadde med oss niste og kake. Sola varmet og luften var skarp. Slike øyeblikk lagres i hjerteboka. Det er ingenting som er bedre enn å se barna kose seg. Mine to propeller er utebarn, så det gjelder komme seg ut og holde tempoet oppe. De er også himla glade i å bake, derfor ble det tryllet frem både surdeigsrundstykker og Brownies med en hemmelighet i helgen. Den er altså SÅ god. Min favorittkake! Det beste er at den holder seg god i mange dager i kjøleskapet. Vi bakte den fredag og hadde den med til hele turfølget i går. Vi hadde også med nystekte surdeigsrundstukker, peanøttsmør, bananer, epler og nytraktet kaffe på termos. Helt nydelig!

Fin matboks fra levlogisk (reklame)

Den kommende uken venter tre surdeigsworkshop på meg. Derfor bobler surdeigsstarteren min på benken i skrivende stund og en stor bolle med deig som skal få bli kanelknuter skal bakes ut. Det er klart deltakerene skal få litt forskjellig smaksprøver! Surdeig og fermentering er perfekt på denne tiden av året! På torsdag kommer min fine hjertevenn Iselin, og på fredag er det full rulle på Kjærnes Gård. Som jeg gleder meg til en fantastisk helg der med yoga, fargeglad mat og god stemning. Og til dere som lurer; vi håper på Sprudlende Yogaweekend i mai igjen. Det er allerede 5 stk som er påmeldt uten at vi har datoen klar, hehe!

Ønsker dere en nydelig uke!