Hei hå!
Denne uken har jeg virkelig fått kjenne litt julestemning på kroppen. En smule tidlig tenker du sikkert nå, og jeg er ganske så enig. Likevel elsker jeg være ute i goood tid med planlegging. Jeg startet uken med julemusikk, innpakking av kalendergaver til barna (og laget innlegg på bloggen med kakendertips, se her). Så fortsatte uken med ikke mindre enn 1, 2, 3 snopkurs hvor fokuset selvsagt var litt rettet mot jul. I går fikk 10 damer svingt seg på skolekjøkkenet på Alvim i Sarpsborg, og neste uke er det to nye gjenger som står for tur. Sunnere snop til jul er best, ingen protest! I tillegg kokkelerer jeg snop på hjemmebane til kult prosjekt. Jeg kokkelerer, prøver nye vrier, smaker, og tar bilder. Kreativt og gøy, akkurat som jeg liker det!

Jeg skal holde igjen litt på temaet JUL her på bloggen altså, men lover at det kommer litt julesnask snikende på bloggen snart. Jeg har forresten fått inn en haug med SPRUDLENDE JULEHEFTER. Dette heftet ble til i fjor og jeg vet mange av dere har det liggende. Der finner du alle mine julefavoritter samlet på et sted. Ikke bare snop, men også tradisjonelle varianter som rundstykker til julefrokosten, pålegg, desserter og bakst. Det heftet der gir gode jule-vibber! 

Ellers må jeg tipse dere om å ta en titt i arkivet under UKESMENY. På denne tiden av året er det sååå mange som rapporterer at de er matlei og trenger inspirasjon på spesielt middagskokkelering. Ta dere en titt og få litt inspirasjon til middagene neste uke!