Er du i Oslo-traktene en dag må du svippe innom Irina og de andre flotte jentene på Happy Foods café. Irina fulgte drømmen og åpnet dørene til caféen for et halvt år siden og i forrige uke fikk jeg endelig tittet innom. Jeg har fulgt Irina på sosiale medier i en årrekke og vi har møttes av og til på ulike eventer. Hun inspirerer virkelig med den fargeglade maten hun tryller frem. Fokuset er som for meg å spise mat som gjør kroppen glad!

Som den søtmumsen jeg ér måtte jeg smake på den berømte gulrotvaffelen med mandelsmør og masse annen digg topping. En mektig, knallgod vaffel-lunsj. Ved siden av slurpet jeg rødbetlatté som forøvrig smakte helt fantastisk! På caféen kan du spise ulike bowls som varieres fra dag til dag, suppe, og digge rå kaker. Vell verdt turen, altså!

Kaféen ligger forresten like ved Vestkanttorvet! Og Irina følger du på @happyfoods_oslo 🙂