//Samarbeid med Fazer Yosa

Hei!

Forrige helg hadde vi middagsgjester, og til dessert fikk de servert en friskus av en dessert. Jeg liker at desserter verken er for søte eller for mektige. Kanskje spesielt nå i denne tiden vi går inn i hvor måltidene i seg selv er ganske så mektige. Denne desserten var gjort på 5 minutter og jeg fikk altså SÅ mye skryt. Gøy!

Denne desserten er melkefri, næringsrik og skikkelig god! Den er frisk og akkurat passe søt. Perfekt spør du meg! Jeg har brukt Fazer sin Greek Style havrevariant som base. Jeg digger den, det er den samme som jeg har brukt i disse melkefrie muffinsene også. Den gir god konsistens og er naturlig søt. Dessuten er den fermentert og inneholder gode bakterier.

Til 4 porsjoner trenger du:
4 beger Yosa Greek Style havrevariant eller 2 beger av den store naturell varianten
2 ts vaniljepulver
4 knuste havrekjeks eller 8 ss granola, f.eks denne
4 ts kokossirup
Bringebær

Jeg brukte ett beger Greek Style pr person. I hvert glass la jeg 1 ss knust havrekjeks (jeg har alltid disse vidunderlige kjeksene hjemme) eller 1 ss granola (denne julegranolaen passer perfekt!). Bland så sammen Greek Style “havresnacksen” og rør inn vaniljepulveret for naturlig vaniljearoma og sødme. Fyll glassene med dette og topp med 1 ss knust kjeks eller granola. Pynt med friske bringebær og litt kokossirup soom prikken over i`en! Skikkelig godt!

Dette blir en fin dessert i julen!
PS! Dette fungerer forøvrig som en luksus-frokost også 😉

Og du! Greek Style og de andre Yosa havreproduktene finner du på Coop og kolonial.no!