Så var desember i full gang og det gledes noe så veldig! Før jeg virkelig slår meg løs på julefronten kommer en liten månedsoppsummering av november. Denne måneden har vært skikkelig bra. Alt det gøyale jeg har holdt på med har overskygget den mørkeste måneden i året. Heldigvis!

TRE FINE TING

 1. Snopkurs og julebakstkurs
  Jeg er fortsatt evig takknemlig for samarbeidet med Sarpsborg Kommune. Det er kult at prosjektet om å gjøre store og små i Sarpsborg mer bevisst og sunnere fungerer. I november har fokuset vært på sunnere søtt og bakst. Fulle kurs og god stemning! Det siste kurset i rekka var til og med mine to gode hjelpere med. Alltid koselig å få la gutta mine ta del i jobben min som er like mye en livsstil.
 2. Julebord med mine fine venninner
  Ingenting gir mer energipåfyll enn mine nydelige jenter. Årets julebord var sååå koselig.
 3. Kjærestetid, hotell og kos i Oslo
  I forrige uke dro mannen og jeg på en etterlengtet mineferie til hovedstaden. Vi bodde på The Hub, som er en liten herlighet i seg selv. Vi spiste god mat, gikk gatelangs, var på show på Latter og fikk sovet til vi våknet. Frokosten på The Hub var forøvrig fantastisk, det samme var maten og drinkene på Der peppern gror. Altså, et sånt døgn anbefales!

MÅNEDENS FAVORITTOPPSKRIFT

Denne digge brokkolisalaten må altså bli månedens oppskrift. Jeg har samarbeid med Fazer og tester melkefri oppskrifter, og denne brokkolisalaten har jeg hatt i kjøleskapet fast den siste tiden. Den passer ved siden av det meste og er god i seg selv. NAM!

TRE TING Å GLEDE SEG TIL

 1. Magisk førjulstid og juleverksted
  Jeg booket november full av kurs og har faktisk ingen store planer for desember. Jeg elsker den magiske ventetiden før jul og har i år bestemt meg for å nyte den litt ekstra. Jobbe hjemme, la gutta få korte dager på skole og i barnehage, gjøre hyggelige juleting med venner og familie. Hvert år inviterer vi små og store til juleverksted hos oss. Alltid like koselig og kaotisk på samme tid. Grøt, gløgg, pepperkaker og ulik nibs kidsa lager. Superkoselig liten tradisjon!
 2. Hellige juledager og helt fri med gjengen min
  Altså, de dagene hvor klokken går sakte og man kan vimse rundt i pysjen hele dagen. Lese blader, drikke kaffen sakte og mumse sunnere snop. Det er noe av det koseligste med julen! Også elsker jeg middager i finkjolen. Jeg har funnet den fineste julekjolen av de alle i år!
 3. Røpe en hemmelighet
  Jeg gleder meg til å røpe en hemmelighet jeg har holdt for meg selv en stund. Følg med!

//Reklame
Den fine kjolen min har jeg fått av de flinke Fredrikstad-jentene i Sister Soul. De har designet de nydeligste kjolene som i tillegg er miljøvennlige og nydelige å ha på. De har ikke like godt utvalg i nettbutikken som i den fysiske butikken i Gamlebyen. Ta en titt innom om du er i nærheten!