Hei hå!
Nå som februar er på hell, og det er på tide å vise noen favoritter som oppsummerer måneden ganske så greit. Januar-favorittene finner du her.

Det gledes at vi går mot lysere tider, og generelt har februar vært preget av så mye fine lyspunker og glede over alt som venter. Jeg gleder meg til boken kommer i posten til alle dere som forhåndssbestiller (og selvsagt til den dumper ned i min postkasse). Den følelsen av å holde et ferdig trykket eksemplar slår nok det meste. Jeg gleder meg også til lansering på ordentlig. Til boka skal inn i hyllene i bokhandlere i hele landet, og ikke minst til LANSERINGSFEST! Som du skjønner kan jeg ikke være klarere for MARS!

Over ser du et knippe deilige februar-favoritter??

Planleggeren fra Organized – Denne er ikke sponset, men fortjener enda en plass frem i lyset. Den er så genial! Jeg er over gjennomsnittet glad i planlegging, og elsker at alt fra økonomi og økonomiske mål, til middagsplan, treningsplan, ukesplan og månedsplan er inkludert i en og samme bok. Elsk! Denne brukes fler ganger daglig.

Verdens fineste termokopp fra Levlogisk (Reklame) – Februar skulle være rolig, men saken er at det er lenge siden jeg har fartet så mye frem og tilbake. Da er termokoppen gull verdt. Den er dessuten superfin?
Koppen finner du HER.

Kakaonibs – Jeg er så hektet på kakaonibs! De antioksidantrike, knasende sprø sjokoladebitene er bitre, men når de toppes på noe søtt er det sååå godt. Jeg topper ofte på chiagrøten til frokosten eller på smoothiebowl eller yoghurtskålen til kveldsmaten.

Råkostsalat med vinaigrette – jeg er altså så hekta på råkostsalat! Jeg har alltid en liten ladning i kjøleskapet og spiser det ofte til middag som tilbehør ved siden av fiskekaker, fisk, eller kylling. Jeg har også hatt det til lunsjen ved siden av egg eller oppe i salaten. Som sagt, jeg er hekta!!

Råkosten lager jeg av eple, kål, revet gulrot og litt granateple. Vinaigretten lages av kaldpresset olivenolje, hvitvinseddik, honning og grovkvernet pepper. Sååå godt! Gi meg tilbakemelding om dere vil ha helt eksakt oppskrift.

Fine planter – Jeg er altså blitt en crazy bananas plant-lady. Hele huset har for så vidt vært fult av planer de siste årene, men nå har det tatt helt av. Jeg steller og gir kjærlighet, plantene vokser, må pottes om og det blir fler og fler. Det er altså SÅ gøy!

Lydbok fra Storytel (Reklame) – I hele februar og mars har jeg et samarbeid med Storytel. Jeg har blitt utfordret til å lese tre bøker som gir påfyll av spennende lærdom. Jeg spurte dere på instagram om tips og valget falt på tre bøker, deriblant Foreldremagi som ALLE stemte frem. Nå er jeg hektet på lydbok. Jeg lytter når jeg bretter klær på vaskerommet, når jeg går tur eller lager mat. Boka Kunsten å lede seg selv brukte jeg tre dager på, den var såå bra!

Ny kaffekopp med MOM – I februar var det jo morsdag. Da fikk jeg sove lenge, fikk pannekakefrokost og den fineste koppen. Den er så pen at jeg drikker kaffe av den hver morgen. Små gleder!

Gøy at måneds-favoritt innlegget var populært. Jeg er spent på hva mars bringer frem av favoritter, altså!
HER kan du forresten forhåndsbestille bok om du ikke har gjort den enda?