Hei hÄ!

Her i huset begynner vi i det smÄ og tilvenne oss en ny hverdag. Jeg tror dette vil vare en stund, sÄ det gjelder lage noen gode rutiner med det samme. Det er klart at det ikke alltid er lett Ä jobbe med barna i huset, men med kontortid nÄr mannen er hjemme gÄr det sÄnn passe. Det er generelt roligere nÄ siden jeg verken fÄr vÊrt pÄ klinikken eller jobber med Ä forberede kurs/foredrag. I dag skulle egentlig min kjÊre hjertevenn Iselin kommet fra KÞbenhavn, og i morgen skulle vi duret avsted med bilen full av goodiebags og mat for en nydelig Yogaweekend pÄ KjÊrnes.

I situasjoner som dette hvor hverdagen blir litt snudd pĂ„ hodet er det lett at gode rutiner sklir litt ut. For kanskje har du ikke lenger tilgang til den deilige fargeglade salatbuffeten pĂ„ jobb lenger? Eller kanskje mat-preppingen er vanskelig Ă„ opprettholde nĂ„ som du likevel er hjemme og i tillegg kanskje har andre enn deg selv Ă„ tenke pĂ„? Det er lett Ă„ ty til brĂždskiven fordi den er sĂ„ lett tilgjengelig, men husk at kroppen ELSKER variasjon og farger. Blir bĂ„de frokost og lunsj brĂžd er det begrenset med grĂžnnsaker du fĂ„r inn i gapet fĂžr middagstid. Husk Ă„ prioritere deg selv, og den beste mĂ„ten Ă„ gjĂžre det pĂ„ er Ă„ opprettholde gode rutiner og mat-preppe. For deg som har boka mi finner du en haug med gode tips og oppskrifter der. Ellers er MAT-PREPP GUIDEN helt gull!

Foto: Maren GrĂŠsdal

Boka kan bestilles her. 

En fin aktivitet Ă„ gjĂžre med barna er Ă„ kokkelere mat sammenđŸŽđŸ„‘đŸ„žđŸŒ
Her kommer et knippe favoritt-oppskrifter til store og smÄ:

RĂždbetpannekaker aka Prinsessepannekaker
Monstepannekaker
GrĂžnne vafler
Langtidshevede boller
Verdens beste havrekjeks
PeanĂžttkjeks
Brownie med en hemmelighet

I gÄr laget vi forresten rÞdbetpannekakene i vaffelhjernet. Veldig populÊrt hos husets smÄ menn!!

Ønsker dere en nydelig torsdag!