Det nærmer seg nasjonaldagen! Selvom feiringen kanskje ikke blir helt som den pleier være er det fint å ta finstasen på og lage noe ekstra godt. 17 mai frokosten blir kanskje omgjort til en lunsj, og festbordet er ikke fullt så folksomt, men koselig skal det bli uansett! Lag i stand en lunsj med en blanding av varme og kalde retter. Her er et knippe av mine favoritter!

Så til kanskje det viktigste! Noen søte favoritter!

  • Det er ikke en spesiell innledning her i huset hvor ikke det er brownies på bordet! Verdens beste brownie lager jeg hver 17 mai og har alltid med på besøk. Oppskriften finnes i boken min.
  • Brownie med en hemmelighet. Denne er hakket mer næringsrik, men også skikkelig digg! Anbefales!
  • Avokado-lime pai. Skal du imponere gjestene med en sunn kake anbefales denne! SÅ frisk og god!
  • Lag en enkel, sunnere og vanvittig god iskake og imponer gjestene! Oppskriften er i boken min, men finnes også her . Bruk grunnoppskriften på nøttebunnen og is, også topper du med deilige bær og kanskje noen blomster til pynt?

Måtte denne 17-mai festen bli en feiring for minneboka! Vi skal ha noen få gjester til lunsj, jeg skal ta bunaden på selvom det ikke blir noen tog eller bybesøk, også skal på kaffebesøk til svigerfamilien på kvelden.
Nyt og kos dere!