Altså, vipps var det JUNI og SOMMER! Jeg har hatt en magisk fin pinse på sommerøyen. Avsluttet mai med stil vil jeg si! Her kommer et knippe mai-favoritter!

SUPERHERObarer – jeg elsker de barene her!! Perfekt størrelse og nydelig både ingrediensliste og smak. Som jeg skulle laget de sjæl, si! Gutta elsker når de får luksusmatpakke med en slik bar oppi matboksen på turdager, og jeg har de ofte i vesken om det går lang tid mellom måltider på farten. Perfekt for både mannen, meg og resten av gjengen. Den med matcha er ekstra rik på næring, men litt særere i smaken (jeg digger!), den med eple-kanel smaker derimot eplekake. Helt himmelsk god!

Iskaffe – vår og sommer er iskaffe-tid! Den varme kaffen med steamet havremelk byttes ut med en iskald kaffe i stedet. Jeg lager den enkelt med 1 del kruttsterk kaffe, litt kokossukker/sirup, masse isbiter og 1 del plantemelk (gjerne havre). NAM!

Sommerblomster! Jeg har plukket blomster å hatt på bordet inne i hele mai. Det er billig og veldig-veldig fint. Gir gode vibber!

Surdeigskanelknuter – I mai har jeg bakt MYE. Det merkes at det er vår, for barna er ute fra morgen til kveld og ofte henger de med nabokompiser. Jeg elsker servere de litt godt i helgene når de titter forbi og kanelknutene er favoritten! Dessuten hadde jeg siste surdeigsworkshop før sommertid 18.mai og laget opp litt ekstra i den anledning. Surdeig er så godt og GØY! Ny workshop online blir til høsten forresten.

Bareminerals – Complexion rescue. Absolutt ingen spons eller samarbeid, bare en ny favoritt! Elsker farget dagkrem og spesielt når ingredienslisten er fin og den har solfaktor 30!

Vannmelon og physalis – to favoritter jeg er dillet på å ha både i salaten og på chiagrøten. NAM!

Liker du favorittt-innleggene? Her er favorittene for januar, februar, mars og april.