Hei JULI! Første julidag og “sommerferie” for min del. Jeg har vel aldri skikkelig ferie på sommeren, men i dag flytter vi ut på Risholmen og har bestilt fire uker med sol og sommer! Måtte de deilige varme sommerdagene fra juni bare vare og vare!

Her kommer et knippe juni-favoritter som oppsummerer måneden ganske så bra!

HOKA løpesko – det er lenge siden jeg har hatt en så bra løpemåned. Det er takket være de fine nye løpeskoene mine fra HOKA. Altså, FOR noen sko! Jeg føler jeg flyr, og hele løpeopplevelsen er oppjustert mange hakk. Elsk!

(Reklame) Spirulina, Mint & Kakao fra Supernature + alpro kokosdrikk! Jeg blander 2 ss pulver med ca 2 dl kokosdrikk (eller annen plantemelk, eks mandelmelk), rører og putter oppi masse isbiter. Det er.så.GODT! Jeg er så hekta! Fargen ser helt spicet ut, men smaken er nydelig! Spirulina har mange gode egenskaper, den blågrønne algen er en god proteinkilde og gir immunforsvaret en boost. Jeg synes spirulinasmaken er altfor sær, men i denne miksen som også inneholder søtning er smaken helt kamuflert. Skikkelig digg!

Busknellik – min nye favorittplante ute! Denne måtte med i favorittinnlegget, for skal juni oppsummeres med et ord blir ordet hage. Jeg har drømt om hekk og planter på nettene! Vi har båret sikkert 200 trillebor-lass hver med jord den siste måneden. Rundt hele huset har vi fylt mengder med jord og tilslutt (på mandag) rullet vi ut ferdiggress! Jeg har også plantet mengder med blanter i nytt steinbedd og favoritten er helt klart busknellik. Sååå fin!

(Reklame) Cocosa pink body lotion – ny favorittbodylotion! Uten tullball, få og nærende ingredienser. Vi har hengt en del på stranden i juni, og denne har jeg smurt meg meg etter dusjing på kvelden. Veldig fint om man er litt øm i huden etter mye soling også. Elsk!

Rød neglelakk fra Essie – alltid røde negler på tær og hender på sommeren. Elsker den fargen (den heter: «lacquered up» ), husk legge topcoat, da sitter den så mye lenger!

Her er forresten favoritt-innleggene fra MAI, APRIL, MARS, FEBRUAR og JANUAR.