Jeg lider av bloggsyken om dagen, det omhandler skrivesperre, tidsmangel og inspirasjonsvikt som igjen fører til bloggtørke. Vi snakker tørke på lik linje som i en ørkenen! Jeg som var bloggleserdronning har ikke engang klikket meg innom favorittbloggene på en evighet. Makan! Det skal sies at denne bloggsyken kan muligens skylles en meget stressende eksamenspuggingsperiode etterfulgt av en enda mer stressende bacheloroppgaveplanleggningsperiode. Men midt i denne bloggtørkeperioden klinker jeg til med noe godbiter sånn imellom slagene. Sånn som disse:

Lyse godiskuler. Ah. Jeg dåååner!

Disse skal få være med meg og kjærsten til vennene våre i kveld. Jeg skal muligens pakke de inn i en søt liten pose og gi de til vertinnen som disker opp med middagskos til vennene sine selvom hun er høygravid og midt i husbyggingskaoset. Det fortjenes noen super fantastisk gode godiskuler som gir smakseksplosjon i munnen!

Faktisk må jeg være så egoistisk at jeg må legge av noen til meg selv også. Bare fordi de var så sabla gode, og fordi jeg kanskje ikke gidder mekke sammen disse imorgen (selvom de bare tar fem minutter å lage. Jeg er jaggu en slappis!).

For 12 godiskuler trenger du:
1,5 dl nautrelle casewnøtter – jeg kjøper hos invandrersjappa
1 dl økologisk kokosflak (eller vanlig kokos)
6 aprikoser
1 ss kokossukker
1 ss yaconsirup/kokossirup/honning
litt salt
2 ss glutenfri havregryn

Mal først nøttene i foodprosessoren/blenderen/beholderen til stavmixeren din. Putt så oppi resten av ingrediensene og kjør til masse blir seig. Rull til kuler og oppbevar i kjøleskapet. De er nok sabla gode med raw sjokolade utenpå, men det gadd jeg ikke prøve (slappis altså!).

Og du. Pass på så du ikke sluker alle 12 på en gang! Det kan lett la seg gjøre nemlig!