KARAMELLBAR

Si HEI til sprudlende sunn KARAMELLBAR! Jeg vet ikke med deg, men jeg ELSKER karamell (og sjokolade)! Denne fĂ„r 10 av 10 hos meg. En Twix bare 345 ganger bedre. SÅ GOD!!!

  • Bunnen:
    3,5 dl havremel
    1 dl mandelmel
    4 ss kokossirup/lĂžnnesirup
    3 ss Cocosa kokosolje
    en klype salt

    Karamellen:
    3,5 dl ferske dadler uten sten
    3 ss Cocosa kokosolje
    2 ss mandelsmĂžr (eller peanĂžttsmĂžr)
    4 ss kokossirup/lĂžnnesirup
    En klype salt

    1 plate mĂžrk sjokolade

    1. KjĂžr havregryn til mel i stavmikserbeholder/foodprosessor.

    2. KjĂžr havremel, mandelmel, sirup, kokosolje og salt til en fast deig i foodprosessor/stavmikserbeholderen.

    3. Trykk bunnen ut i en bakepapirkledd brĂždform. Sett i fryseren.

    4. Karamellen: Ha dadler og Ăžvrige ingredienser i foodprosessoren og kjĂžr til en DIGG, seig karamell.

    5. SmÞr karamellen pÄ bunnen og sett i fryseren mens sjokoladen smeltes over vannbad (TIPS: en ts kokosolje i den smeltende sjokoladen gjÞ konsistensen diggere!).

    6. Topp karamellbaren med sjokolade, sett kaldt sÄ sjokoladen stivner og del i barer.

  • Del i barer og oppbevar barene i en lufttett beholder i kjĂžleskapet. Farlig gode Ă„ ha pĂ„ lur (kan ogsĂ„ fryses!). NAM!

Forrige
Forrige

CHEVRESALAT

Neste
Neste

GIVE AWAY - VINN BØKENE MINE