Helsehuset Greåker

Gressvik Klinikken

 

Sprudlende Sunn har sitt tilholdssted i Østfold, nærmere bestemt på Gressvikklinikken i Fredrikstad og Helsehuset Greaaker i Sarpsborg.

Bor du ikke i Østfold? Vi gjør gjerne konsultasjoner over Skype eller telefon. Ta kontakt med oss for avtale!
Kurser og foredrag gjøres også i Oslo og Akershus etter avtale. Sprudlende Sunn skreddersyr også foredrag til foreninger, bedrifter og privatpersoner ved forespørsel. Ta kontakt for priser og mer info.

GRESSVIK KLINIKKEN

Tirsdag, torsdag og fredag er Sprudlende Sunn på plass på Gressvikklinikken, her vil du finne Linn. Klinikken ligger godt plassert ved Gressvik Torg kun et steinkast fra Fredrikstad sentrum. Klinikken har gratis parkering rett utenfor og tilbyr en god atmosfære og et godt tverrfaglig miljø bestående av kiropraktor, fysioterapaut, muskelterapaut, og coach. Vi er fleksibel med arbeidstiden, men veiledning, og matintoleransetest gjøres vanligvis i tidsrommet 9-20.

Besøksadresse: Storveien 77, u.etg., 1621 Gressvik
Arbeidstid: Tirsdag, torsdag og fredag 08-20
Timesbestilling:  +47 40840790 / linn@sprudlendesunn.no

HELSEHUSET GREAAKER

Sprudlende Sunn er en del av den flotte gjengen på Helsehuset Greaaker og har kontortid der på onsdager. Her vil du finne Randi som er tilgjengelig for veiledning i tidsrommet 9-20.
På Helsehuset sammarbeider vi tett med husets fysioterapauter, kiropraktorer og osteopater mot et felles mål om en bedre helse. Helsehuset ligger fint plassert langs rv.109 midt mellom Sarpsborg og Fredrikstad.

For mer info se helsehusets hjemmeside her.

Besøksadresse: Eikveien 22, 1718 Greaaker
Arbeidstid: Mandag 09-20 (Onsdag 09-16)

Timesbestilling:
Randi: Tlf +47 473 72 800 / randi@sprudlendesunn.no

KONTAKT OSS!

14 + 3 =