FERMENTERINGSKURS

Vet du at eldgamle behandlingemetoder av maten som frementering, melkesyregjæring, bløtlegging, spiring osv optimaliserer næringsopptaket fra maten vår? Ved å behandle maten på den måten vil magen bli hoppende glad, fordøyelsen vil bedres, energinivået vil stige, immunforsvaret vil bedres og du vil generelt føle mer velvære. Levende mat og drikke er beatyfood på sitt beste!
Les mer om kurset her.

NESTE KURS UT:
SURDEIGSWORKSHOP: Mandag 28 januar kl.18-19. Gressvik. Fredrikstad

 

 

MATKURS FOR SMÅ KOKKER

Kurset bugner over av matglede og fargeglad mat som de små kokkene enkelt kan trylle frem på kjøkkenbenken hjemme. På kurset kokkeleres det alt fra grønn monstersmoothie, til grønne monsterpannekaker, knasende gode fiskepinner og en god del fargerike, barnevennlige middagsretter. Les mer om kurset her.

NESTE KURS UT:
Kommer!

SPIS DEG SLANK OG GLAD

Kurset for deg som ønsker en livsstilsendring, og for deg som vil lære mer om sammenhengen mellom maten vi spiser og hvordan kroppen fungerer. Kurset tar deg igjennom 6 spennende uker ONLINE. Sitt hjemme i stuen din og se kurset når det passer deg. Vi følger deltakerere våre tett igjennom facebookgruppe og gir alle verktøy som trengs for at kroppen skal bli slank og GLAD! Les mer her.

NESTE KURS UT:
OPPSTART  NYTT KURS – Mandag 25.Februar.
Reserver din plass allerede nå! 

BABYMATKURS

Sprudlende Sunn ønsker å inspirere og spre kunnskap om hvor enkelt det er å lage god og næringsrik mat fra første stund. Vi arrangerer derfor jevnlig Babymatkurs for barselgrupper, veninnegjenger osv. Kurset er et koselig og inspirerende kurs med mammer og babyer. Les mer om kursets innhold og hvordan booke oss til et kurs hjemme hos deg her!

 

SNOP OG SJOKKIS KURS

Lær å lage deilig, hjemmelaget, sprudlende sunn sjokolade og lørdagssnop som gjør kroppen glad! Det er enkelt, sunt og sabla godt!
Les mer om kurset her.

NESTE KURS UT:
Ingen planlagte kurs for øyeblikket. Send gjerne mail ved interesse!