LEVENDE MAT WORKSHOP

Vet du at eldgamle behandlingemetoder av maten som frementering, melkesyregjæring, bløtlegging, spiring osv optimaliserer næringsopptaket fra maten vår? Ved å behandle maten på den måten vil magen bli hoppende glad, fordøyelsen vil bedres, energinivået vil stige, immunforsvaret vil bedres og du vil generelt føle mer velvære. Levende mat og drikke er beatyfood på sitt beste!
Les mer om kurset her.

NESTE KURS UT:
MANDAG 25 SEPTEMBER KL.18-20:30  – SARPSBORG
SØNDAG 15 OKTOBER kl.11-14 – GREENHOUSE ØKOMAT FREDRIKSTAD

 

SNOP OG SJOKKIS KURS

Lær å lage deilig, hjemmelaget, sprudlende sunn sjokolade og lørdagssnop som gjør kroppen glad! Det er enkelt, sunt og sabla godt!
Les mer om kurset her.

NESTE KURS UT:
ONSDAG 20.SEPTEMBER KL.18-21 – GRESSVIKKLINIKKEN

 

 

MATKURS FOR SMÅ KOKKER

Kurset bugner over av matglede og fargeglad mat som de små kokkene enkelt kan trylle frem på kjøkkenbenken hjemme. På kurset kokkeleres det alt fra grønn monstersmoothie, til grønne monsterpannekaker, knasende gode fiskepinner og en god del fargerike, barnevennlige middagsretter. Les mer om kurset her.

NESTE KURS UT:
Ingen dato satt foreløpig!

SPIS DEG SLANK OG GLAD

Kurset for deg som ønsker en livstilsendring. Kurset passer for deg som ønsker lærdom, motivasjon og inspirasjon til å gjøre varige endringer i kostholdet som gjør kroppen sunn, slank og glad. Kurset går over 6 samlinger hvor av 4 samlinger er teoretiske og 2 inkluderer praktisk matlaging. Les mer her.

NESTE KURS UT:
Ingen kursdato satt. Ta gjerne kontakt med oss for interesse!

 

BABYMATKURS

Sprudlende Sunn ønsker å inspirere og spre kunnskap om hvor enkelt det er å lage god og næringsrik mat fra første stund. Vi arrangerer derfor jevnlig Babymatkurs for barselgrupper, veninnegjenger osv. Kurset er et koselig og inspirerende kurs med mammer og babyer. Les mer om kursets innhold og hvordan booke oss til et kurs hjemme hos deg her!