ONLINEKURSET SOM GIR RESULTATER!

HVA VIL DU?
Jeg vil ha mer energi og overskudd
Jeg vil at magen skal fungere optimalt, ikke være oppblåst og stinn
Jeg vil slippe være fysen og ha søtsug
Jeg vil ha mindre vondt i kroppen og føle deg BRA
Jeg vil ned noen kilo og bli der!

MANDAG 7.SEPTEMBER starter det populære onlinekurset “SPIS DEG SLANK OG GLAD” igjen!

Opptaket til kurset har startet, og dørene stenger søndagen før kursstart. Det er kun opptak 2-3 ganger i året og muligheten for å tilegne deg verdifull kunnskap, bli fulgt opp tett, og nå målene dine er virkelig til stede! Det er begrenset med plasser, alle får individuell tilpasset kostplan av Linn og tilgang til en kursdatabase full av oppskrifter, tips og triks, handlelister, og foredrag.
Nå er det DIN til til å bli prioritert. Bli med i gjengen og få alle verktøyene du trenger for å nå dine mål!

DU VIL LÆRE:
MODUL 1: Hva er karbohydrater, fett og proteiner? Hvilke kilder skal du bruke og hvorfor er det så viktig å ha et stabilt blodsukker?
Du vil få se dagsmenyeksempler og få en individuell tilpasset kostplan.
MODUL 2: Hvordan bygge opp et optimalt kosthold? Lær alt du trenger å vite for å bygge opp et kosthold som gjør kroppen GLAD. Her får du tips og oppskrifter til frokoster, lunsjer, og mellommåltider. Du vil også få en handleliste med råvarer jeg anbefaler å ha i hus.
MODUL 3: Middagsmoduelen og vitaminskolen! Mange synes middagen er en utfordring. I denne modulen får du mange tips og råd, råvare informasjon og oppskrifter. Hvilke oljer skal jeg bruke og hvilke kan jeg steke med? Hvorfor er quinoa så bra, og hvilke råvarer utfyller hverandre slik at næringsinnholdet blir komplett? I tillegg gir jeg deg en grundig innføring om vitaminer og mineraler.
MODUL 4: Visste du at riktige fettkilder har en betennelseshemmende effekt? Lær om betennelseshemmende og fremmende matvarer. I denne modulen får du også en innføring i tarmhelse og hvilke matvarer det er lurt å inkludere for å ha en glad tarm. I tillegg får du en innføring i hvilke kosttilskudd jeg anbefaler.
MODUL 5: Få en søtningsguide med hvilke søtningsalternativer jeg anbefaler, og lær om hvordan ulike hormoner i kroppen jobber. Få oppskrifter på alle mine snopfavoritter samt oppskrifter på gode desserter og kaker.
MODUL 6: Hormoner, stoffskiftet og varige resultater. Hormonsystemet vårt styrer mer enn du aner, lær alt du trenger vite om hormonellbalanse. Hva skal du spise for å ha en “hormonell harmoni” og et stoffskifte i balanse?

MER INFO OG PÅMELDING HER
Jeg gleder meg til å skape fantastiske resultater med deg!