Vi jobber på spreng for å spikre kursdatoer for våren 2019.
Vi lover første halvdel av 2019 byr på masse spennende!
Foreløpig er det få datoer her, mer kommer fortløpende.

 

  • Onsdag 13/2
    FERMENTERINGSKURS
    Kl.18-21 – Gressvikklinikken
    Lær hvorfor og hvordan fermentere, få massevis med smaksprøver og få med deg startkulturer og oppskriftshefte hjem.
    FULLT!
  • Søndag 24/2
    FERMENTERINGSKURS
    Kl.11-14 – Gressvikklinikken
    Lær hvorfor og hvordan fermentere, få massevis med smaksprøver og få med deg startkulturer og oppskriftshefte hjem.
    FULLT!
  • Søndag 17/3
    FERMENTERINGSKURS
    Kl.11-14 – Gressvikklinikken
    Lær hvorfor og hvordan fermentere, få massevis med smaksprøver og få med deg startkulturer og oppskriftshefte hjem.
    Påmelding HER