FERMENTERINGSKURS

Vet du at eldgamle behandlingemetoder av maten som frementering, melkesyregjæring, bløtlegging, spiring osv optimaliserer næringsopptaket fra maten vår? Ved å behandle maten på den måten vil magen bli hoppende glad, fordøyelsen vil bedres, energinivået vil stige, immunforsvaret vil bedres og du vil generelt føle mer velvære. Levende mat og drikke er beautyfood på sitt beste!
Vi har satt sammen et kurs for å lære deg alt du trenger for å lage levende mat på egen kjøkkenbenk. Vi vil lære deg hvorfor, hvordan og hva som bør prioriteres utfra dine ønsker og mål.


PÅ KURSET VIL DU LÆRE:

  • Melkesyregjæret mat og drikke som kilde til et brusende antall gode bakterier og enzymer for tarmen.
  • Hva skjer i prosessen? Hvorfor er dette så mye mer næringsrikt for oss?
  • Tarmhelse
  • For ikke å snakke om at vi deler våre levende mat favoritter (kraft, surdeigsbakst, spiring, kombucha, surkål og mer til!)
  • Alle deltakere vil få smake på en masse god levende mat, få kokkelere sin egene surkål i krukke som får bli med hjem, får en bit av surdeigsstarter og ikke minst et fint oppskriftshefte.

KURSDATOER:

Mandag 22.januar – kl.18-20:30 – LANDE SKOLE, SARPSBORG

Pris 995kr pr pers. Påmelding her.