ONLINEKURS, KOSTPLANER OG OPPSKRIFTSHEFTER

Vi utvikler stadig nye kurs, oppskriftshefter og menyer vi selger online. Vi har valgt å “gå online” for å følge etterspørsel og gjøre verdifull inspirasjon og kunnskap lettere tilgjengelig for dere alle uavhengig av hvor i landet dere bor. Vi får ukentlig spørsmål om å holde kurs andre steder enn i Østfold og er derfor stolte av å kunne tilby blant annet vårt populære livstilendringskurs online. Her får vi mulighet til å følge kursdeltakerene tett igjennom ulike sosiale kanaler og kan bistå med vår kompetanse og kunnskap til så mange fler!
Under finner dere alle våre kurs, kostplaner og oppskriftshefter som ligger tilgjengelige for å klikkes hjem.

SPRUDLENDE JULEHEFTE

Vårt splitter nye Julehefte er lansert!

Pris onlineformat: kr 279,-
Pris trykket format: kr 349,-

Klikkes hjem HER.

KICKSTARTMENY

Gi kroppen en skikkelig kickstart med vår 10-dagers meny! 
Vår meny har fokus på ren og naturlig mat kroppen blir glad av. Menyen gir deg den lille kickstarten du trenger for å løfte kostholdet til nye høyder. Vi opplever at etter en kickstart nullstiller kroppen seg og endringer oppleves mye enklere. Ønsker du en livsstilendring kan en kickstart være løsningen for deg. Vår meny er kaloriberegnet og gir deg en god dose bra næring.

MENYEN VIL GI DEG

 • Kickstart på vektnedgangen
 • Energi og overskudd
 • Bedret fordøyelse
 • Hjelper kroppen å kvitte seg med avfallsstoffer
 • Bedret søvn
 • Stabilt blodsukker
 • Hormonell balanse
 • Lite søtsug
 • Bedre hud, hår og vitalitet
 • En god start for veien videre

Menyene er nøye sammensatt og anbefales å følges slavisk for best resultat. Menyene inneholder en hel haug digge oppskrifter på alt fra smoothies, middager, supper og salater. Fokuset er mye grønnsaker og BRA næring til kroppen! Menyen er uten melk, gluten, kjøtt og sukker.

Klikk hjem din kickstart HER.
Pris kr 695,-

SOMMERMATHEFTE

Få inspirasjon og alle våre favorittoppskrifter på herlig sprudlende sunn sommermat. Heftet inneholder freshe salater, marinader, grillspyd, grilltilbehør, drikke og is.

Pris: kr 99,-
Klikkes hjem HER.

SPRUDLENDE ISHEFTE

Et oppskriftshefte spekket av herlige is-oppskrifter for store og små. I dette heftet får du ispinne-oppskrifter med smak av lime, mango, pistasje, lakris og masse annet digg.

Pris: GRATIS
Klikkes hjem HER.

SPRUDLENDE HVERDAGSMIDDAGER

Synes du hverdagen er hektisk og at det er vanskelig å kokkelere BRA mat til hele familien? Vår erfaring fra hundretalls matkurs, kostholdsrådgivning og foredrag er at de aller fleste synes dette er en utfordring. Det er lett å falle i fellen og ta dårlige matvalg når hverdagen er mest hektisk. Vi er selv småbarnsmødre og har en til tider litt for hektisk hverdag som de aller fleste. Med tiden har vi tilegnet oss mye kunnskap, tips og råd for å få til et harmonisk middagsmåltid med BRA middagsmat små og store liker. Vi er opptatt av å lage maten fra bunnen av, men desto viktig for oss er det at tiden det tar å kokkelere skal være liten, og at maten vi tryller frem skal være smakfull og familievennlig.

VÅR MIDDAGSMENY VIL GI DEG:

 • 4 oppsatte ukesmenyer (for 5 dager) med tilhørende handleliste.
 • Varierte måltider med 20 favorittoppskrifter som er lette å lage, er næringsrike og barnevennlige.
 • Inspirasjon i en hektisk hverdag
 • Tips til kombinasjoner og smaker dere kanskje ikke har testet før?
 • Verdifulle tips fra to aktive småbarnsmødre til dere.
 • «Luretrisk» får å få i barna mer fargerik mat

Klikk hjem ditt middagshefte HER.
PRIS kr 395,-

SPIS DEG SLANK OG GLAD – ONLINE LIVSSTILENDRINGSKURS

Dette kurset har vi hatt på klinikkene vi jobber i mange år, og etterspørselen har vært stor for å ha det online. Vi har jobbet med dette i over et år nå for å kunne tilby deg det absolutt beste. Kurset er omfattende og tar for seg alt fra hvordan de ulike komponentene i maten er bygget opp, til hvordan du kan bygge opp ditt kosthold som kroppen DIN har det best mulig. Les mer HER.

NYTT KURS, OPPSTART 25 FEBRUAR 2019
Reserver din plass allerede nå!

NYHET! ONLINE FERMENTERINGSKURS

Bli med på et fermenteringseventyr!
Fermentering er en eldgammel behandlingsmetode for å gjøre maten mer holdbar, gjøre maten mer næringsrik og magevennlig. Vi har fermentert i mange år og har lært oss teknikker som passer inn i en hektisk hverdag. Fermentering er et lite eventyr i seg selv! En blir fort hektet og vil raskt kjenne på alle helsefordelene på kroppen. Fermentert mat gjør magen glad, huden fin og gir en skikkelig energiboost!

Online kurset inneholder videosnutter med praktiske og teoretiske videoer, tips og råd, samt alle våre favorittoppskrifter på alt fra diverse fermenterte grønnsaker til surdeigsbakst og fermentert drikke. Alle kursdeltakere får tilgang til en lukket facebookgruppe med mulighet til å stille spørsmål, få inspirasjon og dele oppskrifter.

LANSERINGSPRIS kr 549,- (ordinær pris kr 995,-)
ALL INFO OM KURSET FINNER DU HER!