Til alle våre kurs følger det med noen knakende fine oppskriftshefter som bugner av deilige oppskrifter som gjør kroppen glad. Klikk hjem oppskriftshefter eller bli med på vårt nye online SNOPKURS og få oppskriftsheftet tilhørende kurset tilsendt.

NYHET! ONLINE SNOPKURS

Lær å lage deilig, hjemmelaget, sprudlende sunn sjokolade og lørdagssnop som gjør kroppen glad! Det er enkelt, sunt og sabla godt!

Kurset klikker du enkelt hjem HER. Da vil du få tilgang til vår kursdatabase og finne en video som gir deg en grundig innføring i de ulike produktene vi bruker, vi lærer deg hvilke søtningsalternativer du bør benytte, tips for perfekt resultat uten bruk av sukker, og vi kokkelerer en hel haug med deilig snop og sjokolade. Med kurset følger et knakende fint oppskriftehefte du vil motta i posten innen et par virkedager.
Vi gleder oss til å inspirere deg!

Klikk hjem kurset og oppskrifteheftet HER!
Pris kr 659,-

Har du vært på SNOPKURS med oss tidligere? Da kan du klikke bare heftet hjem herfra:
NB! Du må ha vært på snopkurs og finnes i vår kundebase.
Pris kr 279,-
SPRUDLENDE JULEHEFTE

Tenk å kunne kose seg med sprudlende sunn snop og bakst som gjør kroppen glad? Heftet inneholder en samling av alle våre julefavoritter. I heftet finner du oppskrift på diverse snop og sjokolade, kaker, gløgg, pepperkaker, marsipan og mer til! Hurra for knakende gode og sunnere alternativer til julekosen!
Pris kr 279,-  TILBUD!  – 40% kr 167,-
SPRUDLENDE SUNN BABY

Vi vil vise deg hvor enkelt det er å lage næringsrik mat til de aller minste! Hefte gir deg den komplette guide til hjemmelaget babymat. Her vil du finne mange tips og informasjon om alt fra jernrik babymat til oppbevaringstips og et dryss med oppskrifter. Alle oppskriftene er godt merket etter alder på barnet. Her vil du finne oppskrifter på diverse moser, bakst, grøtvarianter, smoothies og en del middagstips. Hurra for matglede fra første stund!
Pris kr 279,-