SPIS DEG SLANK OG GLAD – ONLINE LIVSSTILENDRINGSKURS

Dette kurset har vi hatt på klinikkene vi jobber i mange år, og etterspørselen har vært stor for å ha det online. Vi har jobbet med dette i over et år nå for å kunne tilby deg det absolutt beste. Kurset er omfattende og tar for seg alt fra hvordan de ulike komponentene i maten er bygget opp, til hvordan du kan bygge opp ditt kosthold som kroppen DIN har det best mulig.

Kurset går over 6 uker og er inndelt etter moduler. Hver uke presenteres en ny modul i form av et lærerikt foredrag med oss. Til hvert foredrag så følger det et informasjonsskriv, men all info vi har presentert oppsummert på en fin måte. I tillegg kan du høre foredraget som podcast på telefonen din mens du går en tur eller lager mat. Vi har tilpasset oss alle nivåer og vet at dette kurset vil gi deg en hel haug med nytting lærdom for å nå dine mål.
OVERSIKT Spis deg slank og glad

Til første modul gir vi deg en individuell tilpasset kostplan og underveis i kurset gir vi deg handleliste, informasjon om kosttilskudd og en hel haug med gode oppskrifter. Vi gir deg tilgang til en lukket FACEBOOKGRUPPE. Her vil dere kunne dele erfaringer, stille oss spørsmål og delta på vår ukentlige LIVE SENDING. Dette gjør vi for å kunne følge dere tett og hjelpe dere med å nå deres mål. Dette kurset har gitt våre deltakere fantastiske resultater og varige endringer.

NYTT KURS, OPPSTART MARS 2019

ALL INFO OM KURSET FINNER DU HER!
Vi gleder oss til å bli kjent med deg og lære deg masse spennende om ernæring, kosthold og matlaging!