OM SPRUDLENDE SUNN

Visjonen bak Sprudlende Sunn er å hjelpe andre med å oppnå en sprudlende glad kropp!
Med grundig kostholdsveiledning finner jeg kostholdet som er tilpasset deg og din kropp med fokus på naturlig mat som vi mennesker er skapt til å spise. Dette gjøres ved å kutte ned på næringsfattig ferdigmat, og raffinerte produkter, og samtidig trappe opp med grønnsaker, kjøtt med rikelig av gode proteiner, og med bakst basert på sunnere melsorter. Sprudlende Sunn mener at kroppen i stor grad helbreder seg selv for en del vondter og plager hvis det bare blir lagt til rette for det! Med faglig assistanse, råd og veiledning jobber Sprudlende Sunn tatt sammen med blant annet leger, fysioterapauter, og kiropraktorer.

Altfor mange mener de selv sliter med en kropp som ikke fungerer 100%. De føler at mange av dagens gjøremål er et ork, at energien ikke er tilstede, og at overskuddet til å orke en treningsøkt, eller å lage en god middag fra bunnen av er ikke-eksisterende. Kjenner du deg igjen? Maten vi putter i munnen styrer faktisk mer av hverdagen enn du tror. Visste du for eksempel at 80 % av immunforsvaret finnes i tarmen vår, eller at mange av kroppens lykkehormoner produseres nettopp i tarmen? Da forstår du kanskje også hvorfor en god tarmhelse og et riktig kosthold påvirker hverdagen din.

LINN STOKSTAD 

ERNÆRINGSRÅDGIVER

Linn har et boblende engasjement og en brennende interesse for naturlig, ren og blodsukkervennlig mat. Linn har bachelorgrad i Samfunnsernæring og holder seg faglig oppdatert med kurser og seminerer jevnlig. Med personlig erfaring med mageproblematikk og kostholdets effekt på kroppen ønsker Linn å inspirere til sunnere matvalg igjennom veiledning, foredrag og kurser. Linn er spesielt opptatt av et magevennlig kosthold og har fordypet seg i mage-tarmhelse. Folkehelsearbeid og gode matvaner tidlig i livet er også hjertesaker som vies mye interesse!

CV – Linn Hansen:

  • Fagkonferanse om overvekt og fedme, 2018
  • Fagkonferanse – Idrettsernæring 2017
  • Kurs i IBS – Irritabel tarm syndrom, 2014
  • Erfaring med mage-tarmproblematikk og diabetes.
  • Bacheloroppgave om de statslige retningslinjene tilknyttet forebygging av overvekt hos barn.
  • Høgskolen i Akershus, Bachelor i Samfunnsernæring 2009 – 2012
  • Norges Idrettshøgskole, Fitness grunnkurs 2009
  • Universitetet i Ås, Matvitenskap 2008

Medlem:
Norsk Forening for Ernæringsfysiologer
Norsk Selskap for Ernæring
Foreningen for Ernæringsfysiologer med bachelor i ernæring
Oikos – Økologisk Norge