OM SPRUDLENDE SUNN

Visjonen bak Sprudlende Sunn er å hjelpe andre med å oppnå en sprudlende glad kropp!
Med grundig kostholdsveiledning finner jeg kostholdet som er tilpasset deg og din kropp med fokus på naturlig mat proppfull av bra næring. Vi trenger spise mer farger, bruke grønnsaker på andre måter, variere mer og få inn enkle måltider som lager fest i kroppen!

Altfor mange mener de selv sliter med en kropp som ikke fungerer 100%. De føler at mange av dagens gjøremål er et ork, at energien ikke er tilstede, og at overskuddet til å orke en treningsøkt, eller å lage en god middag fra bunnen av er ikke-eksisterende. Kjenner du deg igjen? Maten vi putter i munnen styrer faktisk mer av hverdagen enn du tror. Visste du for eksempel at omlag 80 % av immunforsvaret finnes i tarmen vår, eller at mange av kroppens lykkehormoner produseres nettopp i tarmen? Da forstår du kanskje også hvorfor en god tarmhelse og et riktig kosthold påvirker hverdagen din.

LINN STOKSTAD 

ERNÆRINGSRÅDGIVER

Linn har et boblende engasjement og en brennende interesse for naturlig, ren og blodsukkervennlig mat. Linn har bachelorgrad i Samfunnsernæring og holder seg faglig oppdatert med kurser og seminerer jevnlig. Med personlig erfaring med mageproblematikk og kostholdets effekt på kroppen ønsker Linn å inspirere til sunnere matvalg igjennom veiledning, foredrag og kurser. Linn er spesielt opptatt av et magevennlig kosthold og har fordypet seg i mage-tarmhelse. Folkehelsearbeid og gode matvaner tidlig i livet er også hjertesaker som vies mye interesse!

Medlem:
Norsk Forening for Ernæringsfysiologer
Norsk Selskap for Ernæring
Foreningen for Ernæringsfysiologer med bachelor i ernæring
Oikos – Økologisk Norge