ONLINEKURS – “SPIS DEG SLANK OG GLAD”

KURSET SOM LÆRER DEG HVOR ENKELT DET ER Å SPIS SUNT!

 Kurset går over 6 uker og er inndelt i 6 moduler
Hver uke presenteres en ny modul i form av et lærerikt foredrag. Til hvert foredrag  følger det med et informasjonsskriv, med all info jeg har presentert, oppsummert på en fin måte. I tillegg kan du høre foredraget som podcast på telefonen din mens du går en tur, sitter i bilen på vei til jobb, eller lager mat. Jeg har tilpasset meg alle nivåer og vet at dette kurset vil gi deg en hel haug med nytting lærdom for å nå dine mål.

 Individuell tilpasset kostplan
Før kurset starter opp får du en mail av meg med info du skal sende i retur. Dette er for at jeg skal hjelpe deg med å tilpasse en individuell kostplan før kursoppstart. Kostplanen skal du bruke som mal og bygge videre på utover i kurset etter hvert som du lærer mer.

 Tilgang til stort oppskriftsarkiv, handlelister, guide til kosttilskudd mm
Underveis i kurset gir jeg deg handleliste, utstyrsguide, informasjon om kosttilskudd og en hel haug med gode oppskrifter. Du vil få tilgang til en inspirerende lukket Facebookgruppe proppfull og bli en del av den sprudlende gjengen. Her vil dere kunne dele erfaringer, stille meg spørsmål og delta på ukentlig LIVE SENDING. På livesendingene går jeg igjennom spørsmål fra dere og er behjelpelig slik at vi sammen skal få til fantastiske resultater.

Onlinekurset har opptak kun noen få ganger i året.
Neste kursstart: HØSTEN 2021
Les mer HER

INDIVIDUELL KONSULTASJON MED ERNÆRINGSRÅDGIVER

Få hjelp med å sette sammen et kosthold tilpasset deg og dine behov. Sammen skal vi lage magi!
All ernæringsrådgivning foregår online over Skype eller pr telefon.

FØRSTEGANGSKONSULTASJON a/60 min – På første konsultasjon kartlegges ditt kosthold og den situasjonen du befinner deg i, enten det er mangel på energi, vektproblemer, en lite samarbeidsvillig mage, smerter i kroppen eller enkelt og greit et ønske om en bedre og sunnere livsstil. Under konsultasjonen settes opp en individuell tilpasset kostplan som gjør det enklere å gjøre endringer på egenhånd, samt at du vil få en rekke enkle tips og oppskrifter som gjør underverker for å oppnå en sprudlende glad kropp.

OPPFØLGENDE KONSULTASJON a/45min – Vi går igjennom erfaringer du har opplevd sålangt. Vi ser på om noen endringer skal foretas og jeg hjelper deg videre med tips, råd og veiledning. Oppfølgende konsultasjon gjøres vanligvis 3-6 uker etter førstagangskonsultasjonen.

NED I VEKT OPPFØLGING a/25min – Ønsker du å gå ned i vekt og ha en motivator som følger deg tett igjennom hele forløpet? Da kan en ned i vekt oppfølging være en idé. Du bestemmer selv hvor ofte du ønsker oppfølging – men vanligvis gjøres en oppfølging hver fjerde/femte uke. På oppfølgingene går vi igjennom erfaringer, ser på eventuelle endringer, måler midje og vekt, samt at du får den motivasjonen og inspirasjonen du trenger for å nå målet.

PARKONSULTASJON a/75min – Er dere fler som ønsker å gjøre en endring sammen? Enten par eller mor-datter, tilbyr Sprudlende Sunn redusert pris på den ene parten slik at man betaler en samlet pris. Konsultasjonen vil foregå på samme måte, men fokuset vil legges litt mer på at dette er noe dere ønsker å gjøre sammen.

FOREDRAG

Motiverende og inspirerende foredrag med mye spennende informasjon og tonnevis med sprudlende råd, tips og triks kan bestilles etter interesse. Sprudlende Sunn holder foredrag for vennegjenger, bedrifter, foreninger ol etter avtale. Eksempler på temaer kan være:

  • Grunnleggende om kosthold og ernæring – “Spis deg til mer energi”
  • Stabilt blodsukker
  • Betennelsesdempende mat
  • Kosthold for bedrifter – en sunnere arbeidsplass
  • Kurs for barnehage og SFO-ansatte – Sunn mat for glade barn på budgett

Ta kontakt om dette kan være noe for deg!