INDIVIDUELL KONSULTASJON MED ERNÆRINGSRÅDGIVER

Hva man putter i munnen og hvordan kroppen takler hverdagen på henger sammen som hånd i hanske. Sprudlende Sunn ønsker å gi deg kunnskap om matens innvirkning på kroppen vår, inspirere og gi deg motivasjon for å gjøre endringer som er riktige for akkurat deg.

FØRSTEGANGSKONSULTASJON a/60 min – På første konsultasjon kartlegges ditt kosthold og den situasjonen du befinner deg i, enten det er mangel på energi, vektproblemer, en lite samarbeidsvillig mage, smerter i kroppen eller enkelt og greit et ønske om en bedre og sunnere livsstil. Under konsultasjonen settes opp en individuell tilpasset kostplan som gjør det enklere å gjøre endringer på egenhånd, samt at du vil få en rekke enkle tips og oppskrifter som gjør underverker for å oppnå en sprudlende glad kropp.

OPPFØLGENDE KONSULTASJON a/45min – Vi går igjennom erfaringer du har opplevd sålangt. Vi ser på om noen endringer skal foretas og jeg hjelper deg videre med tips, råd og veiledning. Oppfølgende konsultasjon gjøres vanligvis 4-6 uker etter førstagangskonsultasjonen.

NED I VEKT OPPFØLGING a/25min – Ønsker du å gå ned i vekt og ha en motivator som følger deg tett igjennom hele forløpet? Da kan en ned i vekt oppfølging være en idé. Du bestemmer selv hvor ofte du ønsker oppfølging – men vanligvis gjøres en oppfølging hver fjerde/femte uke. På oppfølgingene går vi igjennom erfaringer, ser på eventuelle endringer, måler midje og vekt, samt at du får den motivasjonen og inspirasjonen du trenger for å nå målet.

PARKONSULTASJON a/75min – Er dere fler som ønsker å gjøre en endring sammen? Enten par eller mor-datter, tilbyr Sprudlende Sunn redusert pris på den ene parten slik at man betaler en samlet pris. Konsultasjonen vil foregå på samme måte, men fokuset vil legges litt mer på at dette er noe dere ønsker å gjøre sammen.

KONSULTASJON OVER SKYPE a/60min – Om du ikke bor i Østfold tilbyr Sprudlende Sunn konsultasjoner over Skype. Det vil fungere på samme måte som vanlig konsultasjoner, og alt av skriftlig materiale som kostplan, tips og oppskrifter vil bli sendt på mail.

KOSTHOLD OG MATLAGINGSKURS

Et kostholdskurs vil gi deg en dypere innsikt i hvordan maten påvirker kroppen vår. På kurs vil du lære enkle grep for en sunnere hverdag. Du vil lære om hvordan enkelte matvarer påvirker kroppen og hvordan optimalisere kostholdet tilpasset deg og din kropp. Du vil få en god innføring i råvarer og nye spennende matvarer som kan være fine erstattere/tilkudd til kostholdet du allerede har. Matlagingskursene er kveldskurs på 3 timer som inkluderer en teoridel, kokkelering med herlige smaksprøver, og fint oppskriftshefte. Vi lover å gi deg tonnevis med motivasjon og inspirasjon med hjem i bagasjen! På alle matlagningskurs kokkeleres det fargeglad mat som gjør kroppen glad og som tilfører kroppen den næringen og energien du trenger. Maten vi lager er fri for gluten, raffinert sukker og gjær, samt nesten blottet for melkeprodukter.

Kursene vil variere etter forespørsel og årstid, så følg med på kurssiden og vår facebookside for kursdatoer.

 

FOREDRAG

Motiverende og inspirerende foredrag med mye spennende informasjon og tonnevis med sprudlende råd, tips og triks kan bestilles etter interesse. Vi i Sprudlende Sunn holder foredrag for vennegjenger, bedrifter, foreninger ol etter avtale. Eksempler på temaer kan være:

  • Grunnleggende om kosthold og ernæring – hva skal til for å få en glad kropp?
  • Stabilt blodsukker
  • Betennelsesdempende mat
  • Kosthold for eldre
  • Kosthold for bedrifter – en sunnere arbeidsplass
  • Kurs for barnehage og SFO-ansatte – Sunn mat for glade barn og lite penger

Ta kontakt om dette kan være noe for deg!