Hei hå!
Fler enn meg som gleder seg til nasjonaldag? Vi skal i tradisjons tro spise frokost med store og små i vennegjengen, og i år blir det hos oss. Jeg tenkte derfor tipse om noen favoritter som virkelig gjør seg på frokost/brunsj bordet (eller på et koldtbord for den saks skyld). Kanskje litt i seneste laget, men jeg vil tro det er fler enn meg som er ute i siste liten og som skal både handle og preppe til den store dagen i ettermiddag og i kveld.
2011-02-10 23.22.29-1Her kommer mine favoritter!

Surdeigs focaccia

Skalldyrsalat
Potetsalat og melonsalat

Fantastiske tapaskjøttboller
Sommersalat
Skinkepai
Kikertpannekake/potetlompe med digg fyll

2011-02-20 14.42.122017-08-20 17.52.32En kommer ikke foruten søtsaker på 17-mai, og nettopp derfor har jeg siden forrige uke delt noen søte favoritter her på bloggen. Det er jo en fin ting med kake som er så næringsrik at den like gjerne kan være del av frokostbordet? Vi har alltid kake som en liten frokost-dessert! Elsk på den tradisjonen! Her kommer mine favoritter.

Brownie med en hemmelighet
Avokado-lime kake
Langtidshevede speltboller

Fløteis på pinne eller kremet kokosis om du ikke tåler melk
Iskake med karamellsaus og karamellpopcorn

Håper du fikk litt inspirasjon? Jeg skal kokkelere og dekke bord i kveld. 17-mai er stas!
Ha en nydelig feiring!