Jeg har fått meg en ny iHerb favoritt jeg. Av en eller annen grunn så samler avtaler seg alltid opp på samme dag, sånn at det lett blir til at man farter fra det ene til det andre stedet og kanskje verken har tid eller mulighet til å sette seg ned for et måltid. Jeg er derfor helt fullstendig avhengig av å ha noe lett tilgjengelig i vesken til enhver tid. Nå er det denne påfartenmixen som gjelder. Jeg har alltid en pose liggende i vesken, og et par-tre liggende hjemme sånn for å fylle på når den i vesken brått blir revet vekk! Det fine med denne er at alt det jeg liker aller aller best å mumse på er samlet i en og samme pose. Den inneholder gojibær, deilige sure incabær, mulbær (heter det, det?), kakaonibs OG rå casewnøttes. Sammen blir denne gjengen gull! Gull både med tanke på smak, men også med tanke på næringsinnhold. Denne påfartenmixen lager altså ikke bare gladstemning i munnen, men også gladstemning inne i kroppen. Antioksidanter i fleng vil få kroppen til å sprudle. Akkurat sånn jeg liker det! Hurra! Det beste er at mixen bare koster 33kr. Altså en billig fin sak å hamstre opp for travle kvinner (og menn) som farter fra det ene til det andre. I går skal jeg si deg påfartenmixen var rene lifesaver`en for meg. Først intervalltrening på sykkelsetet (h.e.r.l.i.g.h.e.t så deilig!), så lunsj med fine mannen i huset og mini, så møte, så handling, så enda et møte, også trilletur hjem. Da er det helt greit med litt påfyll mellom slagene skal jeg si deg! Du finner alså mixen her, og er det første gang du handler på iHerb må du oppgi koden ZUW178, så får du nå hele 10dollar rabatt!

Nå skal jeg og mini ut å farte i snøføyka. Vi skal til en fin venninne som skal gjøre ho mor i huset fjong på håret igjen. Alle vidunder b-vitaminene forsvinner jo med melken til mini, så jeg vet iallefall om en som har fint glansfullt hår fortiden! Hihi. God onsdag, søtiser!