Hei i fredagen!
Jeg er så juicedilla om dagen. Starter dagen med juice hver dag. Det gir kroppen den beste start jeg kunne ønske meg! Den søte starten på dagen jeg vanligvis higer etter er byttet ut med en frisk start fra juice og grønnsaker. Det samme skjer hvert bidige år. En frisk start på året er det som kroppen min liker best! Den elskverdige søte grøten er byttet ut med yoghurt, eller det beste av alt: bokhvetepannekake. Som det dillemennesket jeg er, er jeg nå på juicedillen OG bokhevetpannekakedillen. Jeg tror det skyldes for mye brødfrokoster i slutten av 2014. Bokhvetepannekake lager jeg nøyaktig på samme måte som kikertpannekaker. Denne oppskriften er noe mer avansert (men fantastisk god). Det er søndagsvarianten hos oss. Hverdagsvarianten er hakket enklere, nemlig like deler vann og bokhvetemel, litt salt og visp ferdig røre som stekes i pannen i litt smør eller olje. Jeg topper de med alt som toppes kan, og spiser de til både frokost og lunsj. Bokhvetepannekaken holder seg også fint om den pakkes inn som en wrap i matpakken. Har vært fast matpakkemat hos meg til nå, nemlig!
2015-01-09 15.00.12Jeg varierer hva slags juce jeg lager hver dag, men favoritten for øyeblikket er denne lilla varianten. Jeg elsker denne, og denne også, så det er stort sett de jeg rullerer på. Grunnen for lillefargen er antioksidantbomben blåbær. Jeg bruker en liten slant frosne blåbær som jeg lar stå fremme litt slik at de tiner også bruker jeg de i juicen. SÅ godt!
2015-01-09 14.44.24Til et stort glass lilla juice trengs:
1 brokkolistilk
1,5 grønt eple
1 tykk skive sitron
0,5 agurk
En stor neve blåbær
En stor neve spinat

Friskt, næringsrikt og godt!
Brokkolistilk er fint å juice siden den stort sett kastes om den ikke brukes til middagen. Den har massevis med næring og gir faktisk en del juice. Spinaten er proppet med magnesium, jern, kalsium og folat. Den løfter næringsinnholdet alltid og er en favoritt i både juice, smoothies, i pannekaker og i salater. 2015-01-09 14.56.17Har dere forresten fått med dere repotasjen fra Snopkurset jeg hadde for Kamillegjengen i oktober i Kamilles julenr og Kamille Puls? Kamille Puls er i salg nuh! Stas alstå!
Ha en strålende fredag og HELG!