Hei i mandagen!
Hos oss pangstartet vi uken med takstmann på besøk og en haug av byggtekniske møter etter det. Huset vårt virker brått så nære og det føles så GODT! Jeg klarer ikke vente til vi starter enda et nytt kapittel sammen. Nu kjør vi!

I dag sto brokkolisalat og øko laks på menyen. Jeg har hatt en liten pjusk storebror hjemme fra barnehagen i dag, så laks passet bra i dag siden det er en klassiker jeg vet han garantert spiser. For noen helger tilbake var vi hjemme alene og han fikk bestemme hva vi skulle kose oss med på kvelden. Gjett hva han ville ha! Laks og brokkoli! Søtis altså!

Brokkolisalat er en superfavoritt her i huset. Jeg elsker crispy salat med rå brokkoli, men mannen og storebroren i huset vil helst ha den kokt litt. Så i dag var den snarkokt noen få minutter. Salaten er basert på denne oppskriften, men med en liten tvist. Jeg har nemlig tilsatt favorittbønnen jeg kunne spist til alle måltider dagen igjennom. Edamamebønnen, eller grønne soyabønner om du vil! Jeg bruker frossne bønner og slenger de rett i salaten når de er tinte. Supergode! Bønnene løfter proteininnholdet i salaten betraktelig og tilfører både A-vitaminer, magnesium og jern i bøttevis. Til å bli glad av!

2016-02-15 16.40.28

2016-02-15 16.41.54-1Ha en nydelig mandagskveld! Jeg må kaste meg rundt og rydde leilighet. Fotografen kommer i morgen! Woho!