Hei sveis i novemberkulden!
Hos oss er hele gjengen på juicekjøret om dagen. Det er så deilig å slenge sammen en frisk juice på morningen! Jeg har utviklet et lite kjærlighetsforhold til min kjære slowjuicer og kan ikke fatte at den ikke har funnet frem på kjøkkenbenken min før nå. Snakk om fantastisk maskin! Hos oss er det Ellisen som er juicemester. Han tryller frem de deiligste juicer og tar fullstendig styringen. Juiceren er jo så enkel å bruke, så jeg overlater det fulle annsvaret til min lille minikokk uten å nøle et sekund.2016-10-16-09-47-01 Jeg elsker juice med masse ingefær, sitron og gurkemeie. Rett og slett lage meg en skikkelig helseshot. Gutta mine har dilla på gulrot og eplejuice. Vi har fått en hel haug med epler fra familien og sammen med sesongens økologiske gulrøtter blir det en sabla bra juice!

Oppskrift til to store glass juice:

  • 7 gulrøtter
  • 3 små epler
  • en liten stilk stangselleri
  • ca 1 cm ingefær
    2016-10-16-09-38-28

Til min store begeistring oppdaget jeg at Sana Bona nå har superrabatt på alle sine juicere, se her! Jeg skulle legge ved link til min kjære slowjuicer og ser jo at de nå kjører kampanje med 1000kr avslag. Denne har jeg. Perfekt julegaveønske!

Ha en nydelig fredag og helg!