Inneholder sponsede produkter

Hei sveis!
Har dere smakt de nye superhero barene fra Supernature? Jeg dåner! Vi er hektet! Spesielt på den med eple og kanel. Den smaker seriøst verdens beste eplekake! Hos oss er alle over seg av begeistring for den baren og gutta spør bare etter kake når de har fått snusen av den i godisskuffen!2017-07-07 11.30.07 De to andre barene er også himla gode. Den grønne gir meg en følelse av superkrefter og har fått fast plass i alle veskene mine. Jeg digger ha barer tilgjengelig for kjapp næring på farten. Alle disse barene kan fint inkludere i et godt og balansert kosthold. Vi har hatt de med i standbaggen i sommer. Perfekt kos mellom all bading på stranden!2017-06-27 16.03.57-1Alle barene finner du her. Siden jeg er så begeistret for slik på-farten-snop har jeg fått lov til å gi dere en rabattkode. Oppgi koden Sprudlende20 og dere får 20% på alt! Happy shopping!
Her, her og her finner dere forresten fler av mine Soma-favoritter.

Ha en fortsatt fin sommer!
Pssst! Klikk hjem vårt gratis ISHEFTET om du ikke allerede har gjort det! I går kokkelerte jeg ny ladning av både fløteisen og mangoisen. SÅ digg!