Hei hå!
Jeg får mange spørsmål omkring kaffen min, og tenker at det er på tide med et aldri så lite innlegg! Dere skulle kanskje tro jeg var tidenes kaffekjærring, så mye kaffekopper jeg tar bilde av! Hoho. Saken er at jeg drikker en til to kopper om dagen. Ofte bare én, og den nyyytes til det fulle. Vi har en  fantastisk kaffemaskin som fikser kaffe til meg. Faktisk har den en egen innstilling som heter LINN, så jeg kan bestille fra sengen med mobilen! Jeg gjør ikke det spesielt ofte altså. Men må si jeg er ganske så fornøyd med at kaffemaskinen vet hva jeg vil ha! I starten, like etter innflyttning tok jeg meg i å stå å beundre hver gang den laget en kopp til meg. Nå har jeg kommet meg litt over det stadiet. Høres jo litt smågal ut! 😛 Vi har vært bortskjemt med god kaffe fra nykvernede bønner hver morgen i mange år, så når vi skulle bygge nytt kjøkken var det klart vi måtte investere i en integrert kaffemaskin. Jeg får derfor ikke delt helt eksakt oppskrift i dag, men kan vise dere mine triks for å pimpe kaffen litt! For det første bruker jeg alltid mørkbrente bønner og lager kaffen ganske så sterk. Så topper jeg med steamet melk (ca 1 dl), og gjerne havremelk. Oatly har en egen versjon beregnet for kaffe, den er helt fantastisk god!2017-11-28 13.21.26Legg merke til at det stor “vær så god!”. Enda en grunn for å elske den maskinen!

Neste trinn: En liten ts kokossukker! Det gir en fin, sødme og en karamellaroma til å bli glad av. Så rører jeg inn en toppet ts kollagen. Dette for å få i meg vidundermiddelet for hud, hår, tarm og negler, men også for å få inn litt protein.

Noen ganger, spesielt nå om vinteren rører jeg inn 1 ts kokosolje i kaffen. Det smaker ikke stort, men gir påfyll av gode fettsyrer kroppen trenger. Jeg er alltid så tørr i huden på denne årstiden og synes kokosolje gjør underverker med huden!2017-11-28 13.22.58Dette er altså min daglige kos. Ofte til frokosten, eller midt på dagen. Jeg har også funnet ut at dette er gull å drikke en stund før trening. Mye forskning viser at koffein har god effekt på treningsøkten, og etter å testet dette på egen kropp over lang tid er det stor forskjell om jeg har drukket kaffe eller ei. Det er jo interessant!

Så til dere fine lesere som har så lyst til å se noen bilder fra huset vårt. Jeg har pyntet bittelitt til jul og klarer nesten ikke vente til helgen. Da kan jeg virkelig finne frem stjerner, lykter og annet stæsj! Det blir stas!2017-11-28 13.25.072017-11-28 13.27.08Ha en veldig så fin tirsdag!